«ЮГ-2000» – МСК «Дніпро» – 3:5. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

18 Лютого, 2024

18 лютого 2024 р. 12 тур. Екстраліга. Матч відбувся без глядачів.

Екстра-ліга. 12-ий тур. ЮГ-2000 (Черкаси) – МСК Дніпро (Черкаси) – 3:5 (2:2)

Голи: Куць (3), автогол суперника (9), Матвієнко (30) – Лесич (15), Соломка (28), Кравчук (28), Рева (30)

Попередження: Ковальов, Рева, Лесич, Кравчук

Вилучення: Біляк, Матвієнко – Лесич, Кулинич (тренер), Сіренко – дві жовті картки

Матч першого кола між учасниками цієї зустрічі закінчився перемогою МСК Дніпро – 5:3. Очевидно дніпряни сподівалися повторити той успіх. Проте у їхнього суперника ще свіжа у пам’яті перемога у попередньому турі над потужним Карбоном.

Першими у гру включилися господарі зустрічі. На третій хвилині зустрічі Куцю вдалося у центрі поля відібрати м‘яч у голкіпера МСК Дніпро і відкрити рахунок зустрічі. Відкриття рахунку у матчі не додало командам активності – тривала рівна гра із рівномірним обміном атаками. У середині тайму Рева взяв на себе інціативу і обігравши по ходу суперника пробив сильно і влучно під поперечину воротах Ковальова.

На 9 хвилині у ЮГ-2000 Кравченку-Бабенку-Матвієнко вдалося якісно розіграти кутовий – 2:1.

Пропустивши гол, дніпряни побігли відігруватися. В одній із атак вони допустили втрату м’яча і Кравченко мав нагоду виходити один в один із голкіпером, але Сіренко ціною другої жовтої картки зупинив суперника. Далі граючи у меншості Дніпру вдається відігратися – на удар із 15-ти метрів наважився Лесич – 2:2.

Після перерви команди додали у швидкості скільки могли. Відповідно з’явилося багато неточних передач. Десь понапористіше перші п’ять хвилин другої половини зустрічі діяв ЮГ-2000. Стримавши натиск суперника активнішими в атакувальних діях стали дніпряни. Але схоже у господарів впіймав кураж їхній голкіпер Манжела і обіграти його складно. До завершення гри вісім хвилин.

Поступово градус зустрічі зростав. По ходу команди набирали загальнокомандні фоли. Станом на 25 хвилину у МСК Дніпро – 5 фолів, а у ЮГа – 4 фоли. Але досить швидко і у ЮГ-2000 стало 5 фолів. Ціна помилки зростає неймовірно.

За три хвилини до завершення гри у дніпрян проходить швидка і видовищна атака, де Соломка вміло скористався пасом від Кравчука – 2:3. А через 10 секунд Куць не зумів завадити Кравчуку збільшити перевагу своєї команди до двох голів.

За дві з половиною до завершення гри дабл-пенальті у ворота Дніпра, але Кравченку не вдалося обіграти Ковальова.

ЮГ-2000 переходить до гри з п’ятим і змушує суперника захищатися, який особливо нікуди не поспішає.

Під завершення гри у гравців ЮГ-2000 «здали нерви», за що у їхні ворота був призначений дабл-пенальті.

Фінальна сирена зафіксувала другу у сезоні перемогу МСК Дніпро на ЮГ-2000.