«Рятівник» – «Bakery» – 5:2. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Вища ліга)

18 Лютого, 2024

18 лютого 2024 р. 1 тур. ІІ етап. Вища ліга. «Золота ліга». Матч відбувся без глядачів.

1-ий тур. II етап, Вища ліга, «Золота ліга». Рятівник (Черкаси) – Bakery (Черкаси) – 5:2 (1:0)

Голи: Касян (5,27,30), Барчук (23,28) – Онученко (25), Чепурний (25)

Попередження: Клепча, Григоренко (тренер) – Чепурний, Нікішов

Вилучення: Онученко (Bakery) – дві жовті картки

Дуже важливий матч для обох команда у боротьбі за перше місце у Золоттій лізі. Гра почалася з обміну атаками, де студенти відзначалися швидкими переходами від захисту до нападу. При цьому у них атаки небезпечні, коли до них підключається голкіпер Пекур.  Bakery біль ретельніше готують свої атаки.

На 5-тій хвилині у Рятівника Касяну ударом п’яткою вдається переправити м’яч у ворота опонентів. Пропустивши гол гості матчу додали у швидкості і змусили суперника більше часу думати про захист. Але шансів забивати у Рятівника від того не поменшало. Дуже близьким до успіху був Блонський, але не вистачило долі секунди, щоб дістати м’яч.

Зі стартових хвилин другої половини зустрічі Рятівник почав атакувати зі своїм голкіпером, у якого досить таки добре поставлений удар. Бейкерівця складно захищатися, але відзахищавшись вони запропонували супернику свої варіанти атак, де на ударну позицію часто намагаються вивести Онученка, дальні удари якого не влучні.

На 19 хвилині Касяну вдалося бозбутися двох суперників і вийти сам на сам із голкіпером бейкерівців, але обіграти його не зумів.

20 хвилина зустрічі. Атакує Рятівник.  Bakery  намагається застосовуючи пресинг не дозволити супернику організувати якісну атаку. На 22 хвилині рятівникам вкотре вдається у захисті перехопити м’яч і організувати швидку контратаку, де Блонському у завершальній стадії достатньо було лише підставити ногу – 2:0.

У Bakery ще достатньо часу, щоб як мінімум вирівняти ситуацію, але схоже Рятівник не збирається зупинятися на досягнутому.

На 24 хвилині спочатку Онученко, а потім Чепурний, забивають два голи і на табло 2:2. Майже відразу у бейкерівців стає 5 фолів. У їхнього суперника – 4 фоли.

Два забиті голи додали впевненості гостям матчу і їхні дальні удари стали влучнішими. Тричі Пекур парирував сильні і прицільні удари. Рятівник відповідає контратакою, яку Блонський дивом не завершує влучним ударом. Та все ж завдяки настирливості Касяна шкіряна куля влітає у бейкерівські ворота – 3:2.

За дві хвилини до фінальної сирени Онученко «заробляє» для команди надлімітний фол, за що дабл-пенальті – реалізований – 4:2. Далі було велике бажання знову кардинально змінити ситуацію, але Рятівник у завершальні секунди зустрічі зіграв холоднокровно і впевнено довів до перемоги.