Принципове протистояння «Рятівник» – «Черкасиобленерго» сильнішого не виявило (звіт+фото+відео)

15 Січня, 2020

Чемпіонат Черкаської області з футзалу. Вища ліга. Перенесений матч 5 туру. 14.01.2020р. Черкаси. СК «Будівельник».

 «Рятівник» – «Черкасиобленерго» – 1:1 (1:1)

Голи: Дробоног – Коркішко

Гру команди почали досить таки активно. «Черкасиобленерго» маючи у заявці на гру лише 6 футзалістів зробили ставку на «швидкий» забитий гол. Але вийшло так, що пешими відкривати рахунок у зустрічі могли рятівники, але Сорокін виграв свою першу «дуель» у Блонського. Та вже через хвилину Коркішко в енергетиків змушує трибуни, де було більшість вболівальників «Рятівника» притихнути – 0:1. Проте господарів зустрічі така зміна рахунку лише завела і згодом Дробоногу вдається встановити на табло паритет – 1:1. Майже відразу Блонський мав шанс збільшувати перевагу своєї команди, але голкіпер продемонстрував свою відмінну реакцію.

Ближче до завершення 1 тайму команди активувалися та обмінялися небезпечними моментами, де знову ж таки не пощастило Блонському, а після удару Лобова за господарів зіграла стійка воріт.

Другу частину матчу команди почали надактивно, але м’яч вперто оминав ворота. Не обійшлося без, здавалося, 100% гольового моменту у Блонського, який вкотре не зумів обіграти Сорокіна.

Те, що «Черкасиобленерго» не намагався грати на утримання рахунку, стало зрозуміло за 4 хвилини до завершення матчу, коли команда перейшла до проведення атак із своїм голкіпером. Звісно, що у рятівників з’явився шанс, скористатися тим, що ворота енергетиків часто не прикриті. Проте до завершення зустрічі рахунок так і не змінився.