Футзал. Чемпіонат Черкащини. «Патріот» (Смілянський р-н) – «Служба порятунку» (Черкаси) – 4:1

19 Січня, 2020

19  січня 2019 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області. 6 тур. Зустріч команд І ліги, групи «Б».

«Патріот» Смілянський р-н – «Служба порятунку» Черкаси – 4:1 (3:0)

Голи: Сорін, Онученко, Черненко, Гайдай – Магльований

Активніше гру почали футзалісти «Служби порятунку» і вже на 40 секунді зустрічі мали нагоду відкривати рахунок у зустрічі, проте на гарматний удар Аджубея воротар «Патріота» Хоменко зреагував. Команда із Смілянського району організувала атакувальну відповідь і вже на другій хвилині зустрічі, за рахунок якісно проведених атак вели у рахунку 2:0.

Варто відзначити, що до цієї зустрічі команди підійшли у своїх оптимальних складах.

Ближче до середини тайму у ворота  Юхименка влетів і третій м’яч – 3:0. «Служба порятунку» посилює тиск на ворота опонентів, але ті під керівництвом свого воротаря у захисті грають уважно, а інколи і самовіддано.

«Служба порятунку» після перерви продовжила тиснути на ворота суперника. Але при цьому у смілянської команди з’явилися шанси на проведення контратак. Одну з таких атак у рятівників ціною червоної картки зупинив Панченко. Сталося це на 17 хвилині зустрічі.  Чисельною перевагою господарям зустрічі скористатися не вдалося.

Поступово гра втратила свою стрункість. Але за 5 хвилин до завершення поєдинку «Патріот» у нападі «умудрився» заробити 6 фол і у «Служби порятунку» з’явилися шанси змінити ситуацію на табло. Проте перший дабл-пенальті, який виконував Аджубей, Хоменко парирував.

За дві хвилини до фінальної сирени сміляни проводять красиву по виконанні атаку і збільшують свою перевагу у рахунку до 4 м’ячів. Гостям зустрічі згодом вдається забити гол «престижу», але більшого зробити не вдалося.