Футзал. Чемпіонат Черкащини. «Черкасиенергозбут» – «Рятівник» Черкаси – 2:3

19 Січня, 2020

19  січня 2019 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області. 6 тур. Зустріч команд вищої ліги.

«Черкасиенергозбут» – «Рятівник»  Черкаси – 2:3 (0:1)

Голи: Орел, Шевченко – Дробоног, Блонський (2)

Обом командам для того, щоб покращити свої шанси на завоювання одного з комплектів нагород потрібна лише перемога. Маючи це на меті команди досить таки активно почали гру, половина тайму пролетіла без особливих небезпечних біля обох воріт моментів. А відразу на початку другої половини першого тайму зустрічі у рятівників мав нагоду забивати Горбань, щоправда з гострого кута складно було влучити у ворота. Поступово темп зустрічі збільшується. Черкасиенергозбутівцям все важче стримувати тиск суперника. Перед перервою у «Рятівника» проходить атака, яку дальнім ударом з флангу у дальню дев’ятку завершує Дробоног – 0:1.

Друга частина поєдинку почалася з атак гостей, які поспішали закріпити свій попередній успіх. Облога воріт господарів матчу тривала 5 хвилин і у підсумку завершилася взяттям воріт – 0:2. Майже відразу у енергетиків був шанс скоротити відставання у рахунку, голкіпер «Рятівника» Чмих парирував складний удар. Та все ж через короткий відрізок часу Шевченко змінює рахунок на табло – 1:2.

Гра набуває нервового характеру. за 2 з половиною хвилини до фінальної сирени у «Черкасиенергозбуту» 5 командних фолів, і команда застосовує пресинг. Активні дії господарів гри дають свій результат – Орел зрівнює рахунок.

Кінцівку гри «Рятівник» проводить біля воріт і змушує суперника вшосте помилитися – дабл-пенальті Блонський не реалізував. У відповідь контратака, де лише надійна гра Чмиха врятувала «Рятівник» від пропущеного гола. Тут же Чмих адресує м’яч на Блонського, який за лічені секунди до фінальної сирени здобуває своїй команді перемогу – 2:3.