Футзал. Чемпіонат Черкащини. «Карбон» Черкаси – МСК «Дніпро» Черкаси

26 Січня, 2020

26 січня 2020 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області. 7 тур. Зустріч команд Екстра-ліги.

«Карбон» – МСК «Дніпро»  – 4:1 (3:0)

Голи: Александров (2), Тупчієнко, Матвієнко – Молоков

Першими рахунок у зустрічі відкрили господарі зустрічі – забитий м’яч в активі Тупчієнка. Проте пропущений гол особливо не засмутив юних дніпрян і вони, застосовуючи пресинг, змушують суперника думати не лише про атаки, а й захист воріт. На 3 хвилині гри у «Карбона» у грі голкіпер Магльований, який ловить непростий м’яч, надісланий здалеку. А вже через хвилину, «Дніпро», захопившись атакувальними діями пропустив контратаку, яка закінчилася забитим голом у їхні ворота. Ближче до перерви

у ворота гостей влетів третій гол.

Після перерви дніпряни спробували внести інтригу у зустріч, але досвідчений суперник у захисті зіграв уважно. Та все ж гостям вдалося втягнути суперника у в’язку гру і позбавити їх від якісного проведення атак. Зокрема це так було у першій частині 2 тайму.

За 4 хвилини до завершення гри Молоков вдається свій індивідуальний прохід завершити  результативно – 3:1. Пропущений гол змусив карбонівців активізуватися і через 35 секунд Александров повертає своїй команді перевагу у три м’ячі. До завершення гри рахунок більше не змінювався.