Футзал. Чемпіонат Черкащини. МСК «Дніпро» U-19 (Черкаси) – НФК «Черкаси-Вергуни» – 5:5

26 Січня, 2020

26 січня 2020 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області. 7 тур. Зустріч команд першої ліги, групи «Б».

МСК «Дніпро-U-19» – НФК «Черкаси-Вергуни» – 5:5  (4:2)

Голи: Черненко, Онищенко, Кулініч (2), Демченко – Андрейченко, Гуд, Доненко (3)

Не встигла секундна стрілка зробити два оберти по циферблату, як на табло вже було 2:0 на користь дніпрян – забитими голами відзначилися Кулініч і Демченко. Досить швидко гості оговталися від невдалого для них старту гри і спробували вирівняти рахунок. А потенціал у них є, хоча на лаві запасних один гравець і відсутній основний воротар. На 6 хвилині НФК «Черкаси-Вергуни»  вдається вже забити і самим – 2:1.

Пропустивши гол юні дніпряни додають у швидкості і Кулінічу вдається оформити «дубль» у цій грі – 3:1. Але суперник досить швидко зумів повернути відставання у рахунку в один гол. Проте досить швидко господарі гри зуміли вкотре акцентувати увагу своїх опонентів на невдалій грі їхнього голкіпера – 4:2.

Другу частину гри команди почали активно, змушуючи один одного помилитися. На 15 хвилині зустрічі Гуд у гостей виходить на перспективну ударну позицію і пробиває по воротах, але Кудін зумів парирувати цей удар. У відповідь контратака «Дніпра», наслідком якої є забитий гол – 5:2. Але черкасько-вергунівська компанія не здається і за 5 хвилин до фінальної сирени забиває свій третій гол у матчі.

З наближенням завершення гри команди почали грати у відкритий футзал, де на перше місце вийшло бажання більше забивати і не так багато, як потрібно, думати про хахист.

За дві хвилини до завершення гри – 5:4, а згодом і 5:5. Далі була фінальна сирена.