Футзал. Чемпіонат Черкащини. МСК «Дніпро» Черкаси – «Рувер» Черкаси 1:3

9 Лютого, 2020

9 лютого 2020 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області. 9 тур. Зустріч команд Екстра-ліги.

МСК «Дніпро» – «Рувер»1:3 (1:2)

Голи: Кулик – Берьозкін, Гарнага (2)

Першими рахунок у зустрічі відкрили руверці. Через півтори хвилини влучним ударом у «Дніпра» відзначився Кулик – 1:1. Обмінявшись на старті гри забитими голами, команди перейшли до позиційної боротьби на відносно не високих швидкостях з прискоренням у завершальній стадії.

Станом на середину першого тайму можна говорити, що гра відповідає нічийному рахунку на табло – тобто рівна гра. Проте згодом руверці додають у швидкості і забивають другий гол у матчі. Варто відзначити, що у гостей на лаві запасних 6 гравців, а у «Дніпра» лише двоє.

На 10 хвилині у господарів Дашко не вистачило кількох сантиметрів, щоб дотягнутися до м’яча, який мав шанс потрапити у ворота Кудіна.

Відразу після перерви високих швидкостей на майданчику не спостерігалося. Згодом «Рувер» ціленаправлено пішов на штурм воріт дніпрян і на 14 хвилині зустрічі втретє у поєдинку відзначився забитим голом. Цей пропущений м’яч на деякий час помітно зіпсував настрій юним дніпрянам.

Незважаючи на хитку за футзальними мірками переваги у рахунку руверці грають більше від оборони, в очікуванні помилки («обрізки») своїх юних опонентів в атаці. При цьому у гостей за 3хв.20 сек. до фінальної сирени з’являється 5 фол.

Завершальна хвилина проходила під акомпанемент атак юних дніпрян