У квітні 2013 року головний трофей Черкаської області з футзалу поїхав до Звенигородки

10 Квітня, 2020

Здобувши переконливу перемогу над «Дахнівкою», «Меркурій» оформив чемпіонство області сезону 2012/2013 років

Неділя, 07 квітня 2013

“Меркурій” – чемпіон Черкаської області з футзалу!

“Дахнівка” – “Меркурій” 1 : 4 (0 : 1)

Голи: Лобков – Борсук А., Шувалов, Корнійчук, Погрібний.

Чемпіонську гру продемонстрували футболісти “Меркурія”. Не менш гідний матч провели також і футболісти “Дахнівки”, котрі безперечно здивували всіх змістовністю та зібраністю своєї гри.

Як і очікувалося, футболісти “Меркурія” на правах фаворитів контролювали хід матчу, проводячи більшість атак, котрі завершувалися пристойними ударами. Втім “дахнівчани” не знітилися іменитого та зіркового суперника, прагнучи “втерти носа” всім скептикам з приводу своїх шансів на перемогу. Власне у перші п’ять хвилин гри саме футболісти “Дахнівки” мали дві стовідсоткові нагоди забити гол.

Проте до середини матчу гравці “Меркурія” таки дотиснули свого суперника. Після непоганого обіграшу з Артемом Іллічовим свого удару завдав Андрій Борсук і вивів свою команду вперед.

Покладений початок перемоги у першому таймі, значно додав упевненості звенигородським футболістам у другій половині гри. Гравці “Меркурія” відчули смак перемоги, тому кожна наступна їхня атака носила більш загрозливий характер. Як наслідок до середини тайму по голу у ворота Віктора Єрошева забили Дмитро Шувалов, Олександр Корнійчук та Володимир Погрібний.

На цьому футболісти “Меркурія” надали більше простору своїм суперникам. Гравці “Дахнівки” з усіх сил намагалися відігратися й одного разу їм це вдалося. Результативний постріл на рахунку Олександра Лобкова. У підсумку 4 : 1, “Меркурій” здобуває переконливу перемогу, чим доводить, що цього сезону він є найсильнішою командою чемпіонату Черкаської області з міні-футболу.