Анатолій Бондаренко: «Мрію, щоб Черкаси стали спортивною столицею України»

5 Лютого, 2020

Міська влада Черкас у 2020 році багато уваги приділятиме розвитку спортивної галузі. Про це міський голова Анатолій Бондаренко розповів в ефірі каналу Politeka Online.

На інтерв`ю очільника Черкас запросили у рамках підготовки до вручення премії “Людина року 2019”, лауреатом якої є Анатолій Бондаренко.

«У наступному році ми хочемо зробити, щоб Черкаси посіли 1 місце в Україні за кількістю побудованих м2 у галузі фізкультури і спорту. Плануємо розбудовувати спортивну інфраструктуру, готельний напрямок, спортзали, футбольні поля.

Наша мрія – щоб Черкаси стали спортивною столицею України. У нас для цього є все: зручне розташування за 200 км від столиці, чудова природа: Дніпро, ліси, безліч локацій, де можуть займатися спортсмени всеукраїнського рівня. Тож розвиватимемо цей напрямок», – розповів Анатолій Бондаренко.

Нагадаємо, генеральна дирекція загальнонаціональної програми «Людина року» повідомила, що 15 січня 2020 р. підведені підсумки експертного опитування за 2019 рік, та довела до відома громадськості імена кращих українських професіоналів, які за свої досягнення у 2019 році визначені лауреатами 24-ї загальнонаціональної програми «Людина року – 2019».

Серед них – і Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко, в номінації «Міський голова року» (великих міст).

Цьогоріч нагородження лауреатів пройде 21 березня в столиці нашої держави.

 

Джерело: сторінка Черкаської міської ради у Фейсбуці