Відбувся відкритий Кубок Черкаської області з годзю-рю карате

22 Жовтня, 2019

У турнірі серед дітей, юнаків, юніорів та дорослих взяли участь 150 каратистів із спортивних клубів Черкас і області та Києва

Разом змагалися як початківці, так і досвідчені спортсмени. Кожен мав можливість показати свої вміння та гідно виступити на татамі.

Виступаючи спортсмени розуміли важливість та значимість їхнього результату адже цей турнір був відбірковим, тільки переможці матимуть змогу взяти участь в Кубку України з годзю-рю карате та мати честь представити свою область на всеукраїнському турнірі.

Організатори змагань Черкаська обласна федерація окінавського годзю – рю карате-до та рюкю кобудо ДЖУНДОКАН надала всі умови для максимальної результативності учасників.

Спортсмени могли спробувати себе в таких видах як: формально-технічні комплекси ката годзю-рю,ката ренгокай,ката командні, шобу куміте, шобу командне (двобої з дозованим контактом), ірікумі-дзю та ірікумі-го (повноконтактні двобої).

Як завжди, змагання пройшли на високому рівні, всі спортсмени отримали великий досвід та довгоочікувані нагороди. За результатами загальнокомандного заліку, команди спортивних клубів посіли: I – c/к «BUDOKAN» (м.Черкаси), II – с/к «СЕНТО» (м.Київ), III – c/к «МОНАРХ» (м.Сміла), IV – c/к «ХОККАЙДО» (м.Черкаси), V – c/к «АЯКС» (м.Сміла), VI – c/к «СЛАВУТИЧ» (м.Черкаси), VII – с/к «ВОСТОК» (м.Сміла), VIII – ГО «СОК» (м.Канів).

Інформація надана організаторами змагань