Позмагалися у відкритому Кубку Черкаської області «СУЗІР’Я FIT-KID»

1 Березня, 2021

Спортсмени вели бортьбу за перемогу в таких номінаціях, як фітнес, модельний фітнес, фіт-денс, фіт-дуети та фітнес-команди. Організаторами змагань стали Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА та ЧП ГО “Українська федерація бодібілдингу”.                            

Серед команд продакшн  перемогу здобула команди «ІВАЗАР» з Канева. А перемогу серед формейшнів та малих груп вибороли команди  з Тального  «ЕНЕРГІЯ» , черкаські команди «ГРАЦІЯ», «SOUL DANCE» та з Южноукраїнська «ФЕНІКС».

Серед фіт-дуетів кращими були ДОВГОПОЛА ВЛАДИСЛАВА  та ХОМУТОВСКА МАРИНА з Тального, з фіт-денсу: РИЖИХ МАРІЯ, ІГНАТЕНКО ДІАНА,  БОДЕНКО ДАР’Я,  ГОРОХ ВІКТОРІЯ  (всі-СФСТ «ГРАЦІЯ»-м.Черкаси ), ШАМРАЙ  ІРИНА  (ТК «MIRIDANCE”).

Переможцями з фітнесу (вища ліга) стали:

ЗЛАТА  АНДРУЩЕНКО,  АННА  МІРОШНИК , АРІНА РОЩІНА , АНАСТАСІЯ САРАЖИНСЬКА, АНАСТАСІЯ АНДРУЩЕНКО  (усі – СФСТ «ГРАЦІЯ»-м.Черкаси), КАМІЛЛА  ПОНОМАРЕНКО, ОЛЕКСАНДР ХЛИНІН   (СТК « SOUL DANCE»-м.Черкаси),

З модельного  фітнесу-про  перемогу  святкували :

ЧАЛА СОФІЯ,  КРАВЧЕНКО ВЛАДА ,  ПОГОРІЛА АННА,  ДИШЛЄВА ПОЛІНА,  САРАЖИНСЬКА  АНАСТАСІЯ,  ДІДЕНКО  КАТЕРИНА,  ГОЛОСОВА ВІКТОРІЯ (всі СФСТ «Грація»-м.Черкаси), КОПІЄВСЬКА ЄВА , ХОМЕНКО  КІРА (СТК «SOUL DANCE»-м.Черкаси).

 

Вже через місяць спортсмени виборотимуть  право представляти нашу область на Кубку України, який відбудеться в м.Хмельницький.