Успіх вихованців КДЮСШ «Спартак» у Чемпіонаті України з гімнастики спортивної

13 Листопада, 2023

Представники черкаської спортивної школи вибороли нагороди чемпіонату України серед СДЮШОР та ДЮСШ з гімнастики спортивної у змаганнях серед дівчат

У командних змаганнях серед одинадцяти шкіл команда дівчат КДЮСШ «Спартак» виборола ІІ місце, у такому складі: Проценко Яна, Волинець Альона, Стрембіцька Єлизавета, Делікатна Аліса. Друга команда КДЮСШ «Спартак» посіла четверте місце (Касяненко Юлія, Шевченко Яна, Удала Анастасія, Шептурова Марія).

В особистій першості гімнастичного багатоборства 3 місце серед дівчат першого дорослого розряду виборола Волинець Альона.

Також в особистій першості гімнастичного багатоборства брали участь Александрова Анастасія за програмою МС, Ткач Єлизавета за програмою КМС, Міхтунець Міла за програмою І розряду.

До змагань спортсменів готували  тренери-викладачі з гімнастики спортивної: Бордовська Т.В., Блищик В.С., Калініченко К.А., Лев А.В., Каюкова Ю, тренери-викладачі з хореографії Зуєва Т.І., Кириленко Н.Г., тренер-викладач з акробатики Черненко Д.О.

У змаганнях серед юнаків спортсмени КДЮСШ «Спартак» ЧМР посіли наступні місця: Тарас Тимофій – 9 місце, Коваленко Іван – 10 місце. Спортсменів готували тренери-викладачі Черепнин С., Коваленко А.