«Олімпіада – ціль всього життя», – черкащанин Денис Нечипоренко після оновлення рекорду України на 400 з/б в приміщенні

18 Січня, 2020

Однією з окрас легкоатлетичних змагань «Меморіал ЗТУ Батруха та Юшка» стало оновлення найкращого результату України з бігу на 400 з/б 51,66 в приміщенні у виконанні одного з лідерів вітчизняного бар’єрного бігу Дениса Нечипоренка

Жорстка Атлетика поспілкувалась з Денисом відразу після фінішу:

Денисе, чи не єдина можливість пробігти 400-метрівку з бар’єрами, та ще й на початку сезону. Як враження?

Це здається вп’яте беру участь в цих змаганнях. Чесно, це один з найулюбленіших стартів взимку. За зимовий сезон дуже скучаю за бар’єрами, тому це шанс пробігти саме свою дистанцію. Звісно є нюанси бігу в приміщенні, але тим і цікавіше, відволікаєшся від стандартних зимових 400 метрів. Тому старт дуже подобається, і дуже задоволений що вдалось виступити цього року.

Які цілі на сезон, і де ще плануєш стартувати?

В Сумах на командному чемпіонаті, а потім і безпосередньо Чемпіонат України. Завдання на зимовий сезон це підняти швидкість на гладких 400 метрах, щоб згодом підняти і швидкість на бар’єрах.

Наскільки я пам’ятаю у тебе не велика різниця між особистим на гладкій 400-метрівці та на бар’єрах?

Останні два роки на командному чемпіонаті влітку я в перший день біжу гладкі, а в другий бар’єри, то різниця рівно 2 секунди. Ну буду сподіватись, що покажу кращі результати. На Різдвяних стартах тиждень тому встановив особистий рекорд 48,91, тому сподіваюсь, що все робимо вірно і це призведе до поліпшення результатів на бар’єрах.

Ціль на літо? Японія?

Звісно! Олімпіада – ціль всього життя, тож докладу максимум зусиль, щоб втілити її в життя!