Тріумф черкаських стрільців у всеукраїнських змаганнях із рекордом України від Куліша

23 Вересня, 2021

Черкащани у складі збірної команди нашої області змагалася за нагороди відкритого чемпіонату України з олімпійських вправ імені ЗТУ А.П. Кукси зі стрільби кульової, що днями приймала Вінниця.

Насамперед відзначимо, що Сергій Куліш встановив національний рекорд: у кваліфікації стрільби з гвинтівки з трьох положень на 50 м – 1190 очок. Також спортсмен здобув два особистих «золота»: Сергій Куліш переміг у вправі МГ-6 – довільна гвинтівка, 50 м, 3х40 пострілів та у вправі ГП-6 – пневматична гвинтівка, 10 м, 60 пострілів.

На цих змаганнях у загальнокомандній першості серед областей команда Черкаської області посіла друге місце. До скарбнички нагород додалися ще й командні успіхи.

У командній першості у вправі МГ-6 серед чоловіків перше місце здобули черкащани: Сергій Куліш, Дмитро Омельяненко та Олексій Культенко. У такому ж складі спортсмени посіли третє місце у вправі ГП-6.

У вправі ГП-мікст (пневматична гвинтівка, 10 м, змішані команди) друге місце посіла пара Дарії Шаріпової та Дмитра Омельяненка.

Жіноча команда злобула друге місце у вправі МГ-6 та третє місце у вправі ГП-6. до складу команди ввійшли Дарія Шаріпова, Анна Буніна, Наталія Чепурна.