Команда, за яку грає з баскетболістка із Звенигородки, вийшла до наступного раунду Єврокубку ФІБА

25 Листопада, 2021

БК «Прометей» із звенигородчанкою Уляною Дацько у 5 турі баскетбольного EuroCup Women, перегравши угорський БК «Унi Дьєр» достроково вийшов до наступного раунду жіночого Єврокубку ФІБА.

Перша половина матчу видалась дуже динамічною, команди намагалися виконувати кидки за найпершої можливості. Настільки відкрита гра була на руку українському колективу, який за собою повела Джойнер Холмс. Особливо американській форвардині вдавалися дальні кидки (3 з 3 триочкових). Але і гостей потрібно відмітити, тому що вони не дали чемпіону України створити значний відрив до великої перерви.

Третя чверть розпочалася з ривка від Прометея – 12:0, а загальна перевага команди складала уже більше 20 очок. Творцем локального успіху стала олімпійська чемпіонка Аріель Аткінс. Саме в цій десятихвилинці доля зустрічі була вирішена на користь клубу зі Слобожанська.

В заключній десятихвилинці результативні показники обидвох команд знизилися і Прометей довів матч до підсумкової перемоги, яка дозволила йому вперше у своїй історії подолати груповий етап EuroCup Women!

ЄВРОКУБОК ФІБА. Група В

5-й тур. 24 листопада. Слобожанське

Прометей (Україна) – Дьор (Угорщина) 94:68 (23:16, 25:22, 28:12,18:18)

Прометей: Вікторія Балабан 5о+1пд, Аріель Аткінс 22о+8пд, Уляна Дацько 11о+5пд, Джойнер Холмс 31о+13пд – старт; Ольга Дубровіна 7о+3пд, Тетяна Юркевiчус 2о+13пд, Вероніка Любінець 0.