Футзал. Чемпіонат Черкащини. «Гренада» (Черкаси) – «Вектра» (Черкаси) – 5:1

21 Лютого, 2021

21 лютого 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської обл. з футзалу. Матч за 9-12 місця.

«Гренада»«Вектра» – 5:1 (0:1)

Голи: Одерій, Сініцин (4) – Оришечко

Перед стартом чемпіонату обидві команди за потенціалом могли поборотися за місця у першій четвірці, або, як мінімум, взяти участь у розіграші 5-8 місць. Але вийшло так, що Гренада і Вектра змагаються за 9 підсумкове місце.

Гру команди почали досить таки жваво, з наміром забити «швидкий» гол. Рівноцінний обмін атаками затягнувся до середини тайму і лише тоді футзальна фортуна посміхнулася Вектрі – 0:1. Головний тренер гренадівців Сергій Гупаленко закликав своїх підлеглих діяти зібраніше. Ті у свою чергу активізувалися, але у першому таймі справу до забитого гола не зуміли довести. А от Вектра мала шанс подвоїти перевагу у рахунку, але Орел з 2 метрів не зумів влучити у пусті ворота – шкіряна куля влучила у каркас воріт.

На початку другої половини зустрічі Гренада досить таки швидко зрівняла рахунок – 1:1 і проявила намір закріпити успіх ще одним забитим голом. Але Вектра досить таки швидко оговталася від пропущеного гола і зуміла зі свого боку організувати кілька атак. Проте Гренаді вдається забити свій другий гол – прицільний удар вийшов у Сініцина – 2:1.  Після цього темп зустрічі ще більше зріс. Вектра ще з більшим бажанням забити гол пішла на штурм гренадівських воріт. Але захопившись атаками прогавила дві контратаки з інтервалом у 20 секунд – 4:1. Командам залишалося ще грати дві хвилини, але у цей період забивала лише Гренада.