ЗВІТ і ФОТО з гри чемпіонату України (волейбол, жінки, вища ліга) МСК «Дніпро» (Черкаси) – «Збірна Харківської області КЗ «ХПКСП№ ХОР»

31 Жовтня, 2020

31 жовтня у спорткомплексі «Черкаси-Арени» відбулися два матчі 2 туру чемпіонату України серед жіночих команд вищої ліги, де в одному з поєдинків грали черкаські волейболістки проти команди з Харківської області . Відео ігор за цим посиланням

Не дивлячись на відсутність вболівальників через карантинні заходи,  на майданчику  під час гри МСК “Дніпро” (Черкаси) – Збірна Харківської області КЗ “ХПКСП” було дуже гаряче. Харків’янки вже з перших секунд розпочали заробляти очки і рахунок був 0:4 на їх користь. Але «Дніпро» швидко оговтався та повів у рахунку 6:5. Збірна Харківської області бомбардувала сильними та точними подачами «дніпрян», тому і рахунок згодом вже був 8:13. Тренер дніпрянок  бере тайм-аут та налаштовує команду на перемогу. На екваторі першої партії рахунок становив 13:15 – одразу помітно, що тайм-аут спрацював. У черкащанок відбулась заміна: замість №11 Поліщук Д. на поле виходить №15 Кривунь А. За підсумками першої партії перемагають гості – 25:21.

Одразу на початку другої партії в «Дніпра» відбувається заміна: замість №9 Андрухіної Д. виходить освіжити гру №11 Поліщук Д. Команди розпочинають другу партію з бойовим рахунком 3:3. За рахунок багаточисленних блокувань «дніпрянки» заробляли чимало очок, але харківська команда все одно вела в рахунку. Не зважаючи на хорошу гру гравчині під 5 номером Дзюник М., тренер міняє її на №7 – Краснову С. Господарки матчу набирали багато очок завдяки точних атак діагональної нападниці Дєдкової В. При рахунку 21:24 на користь гостей, вони беруть тайм-аут та роблять рахунок таким самим, як у першій партії 21:25.

МСК «Дніпро» розуміючи, що потрібно ризикувати – активно розпочинає 3 партію та веде 2:0. №5 Дзюник М. героїчно відбиває м’яч та невдало приземляється – гру зупинено. На щастя, волейболістка не зазнає травми та продовжує матч. При рахунку 4:9 «Дніпро» бере тайм-аут, щоб переломити хід гри. Харків’яни впевнено проводять старт 3 партії та створюють собі комфортну перевагу у рахунку – 7:22. Знову заміна у черкаській команді: замість №9 Андрухіної  Д.  на поле виходить №11 Поліщук Д. Саме після цієї заміни гравчині «Дніпра» розпочали камбек та довели до рахунку 17:24, але все ж таки програли 17:25.

Команди грали на одному рівні та боролися за кожну зону, щоправда – хтось повинен був перемогти, і це зробила харківська команда з рахунком 3:0.

Дмитро Саражин