Результати ігор чемпіонату України (волейбол, жінки, вища ліга), що проходили 1 листопада Черкасах

1 Листопада, 2020

Матчі відбувалися без глядачів. Спорткомплекс «ЧЕРКАСИ-АРЕНИ». Збірна Харківської області КЗ “ХПКСП” ХОР – Київська область-“Спортліцей” – 3:1,  Харків’янка-ХНПУ-Збірна Харківської області-2 – МСК “Дніпро” – 3:1

1 листопада. «Черкаси-Арена». 2 тур.

Харків’янка-ХНПУ-Збірна Харківської області-2 – МСК “Дніпро” – 3:1

В сьогоднішньому матчі команди один до одного не придивлялись, тому одразу почали активно грати. При рахунку 8:4 на користь гостей, «дніпрянки» розпочали свій камбек та доволі швидко зрівняли рахунок 8:8, завдяки вбивчим подачам Дєдкової В. Ця неймовірна серія, як здавалося, тривала вічність – рахунок вже становив 8:11 на користь дніпрянок. Збірна Харківської області-2 бере тайм-аут для того, щоб збити темп гри. Харківська команда вже наступала на п’яти 16:18, тому господарки беруть тайм-аут. У стані «дніпрянок» відбулась заміна: замість Дзюник М. на поле виходить Поліщук Д. Відчуваючи, що поразка вже поряд, збірна Харківської області бере тайм-аут при рахунку 18:23. Але це не допомагає і МСК «Дніпро» впевнено виграє першу партію з рахунком 19:25.

Другу партію «Дніпро» розпочав із заміни: Андрухіна Д. виходить освіжити гру замість Поліщук Д. У першій половині партії команди грали рівно, а от у другій – черкаські волейболістки відчули труднощі та програли партію – 25:14.

У третій партії повторився сюжет із другої, навіть рахунок той самий – 25:14. В першій половині команди боролися, а у другій черкаські гравчині загубили нитку гри, тому рахунок за партіями 2:1.

На вирішальну четверту партію команди налаштувалися тільки на перемогу. «Дніпро» дуже невдало стартує і при рахунку 6:2 бере тайм-аут. За традицією, черкаські гравчині після тайм-ауту починають вдало грати та швидко набирати очки –  7:7. На екваторі останньої партії помічник голоаного тренера господарів майданчика Смірнова А. робить заміну: Дзюник М. замість №9 Андрухіної Д. виходить та підсилює гру команди. Дівчата обох колективів билися до останнього, але харківська команда все ж таки дотисла і перемогла із загальним рахунком 3:1.

Дмитро Саражин