Олександр Дибченко про готовність МСК «Дніпро» до ігор 3-го етапу Кубку України (волейбол, чоловіки)

20 Січня, 2022

Волейболісти черкаського муніципального спортивного клубу 21-22.01.2022р. у Тернополі позмагаються за одну з двох путівок до чвертьфінальної стадії розіграшу національного кубку з волейболу серед чоловічих команд

Варто відзначити, що до третього етапу Кубку України дійшли лише дві команди з другої ліги і серед них черкаський клуб.

Головний тренер волейбольної команд МСК «Дніпро» Олександр Дибченко розповів «Черкаському спорту» про плани на цей етап турніру і як проходила до нього підготовка.

– Олександре Іллічу, з урахуванням того, що у нашої команди досить сильні суперники, яке завдання ставите перед своїми підопічними?

– Так, дійсно суперники у нас серйозні. «Епіцентр-Подоляни» (Городок) – одноосібний лідер суперліги України, який грає без поразок. Щодо команди «ДСО-ЗУНУ-Динамо» (Тернопіль), то це клуб вищої ліги чемпіонату України, який зараз знаходиться у трійці лідерів турнірної таблиці. Зважаючи на вищезазначені особливості, наше головне завдання виграти 21 січня у тернопільської команди, що фактично відкриє нам дорогу до ¼ фіналу. До речі, у кубку у нас вже є досвід ігор з командами вищої ліги, які ми на 1 і 2 етапах обіграли – ВК «Нікополь» (3:0) і ВК «Покуття» (3:1).

 -Як проходила підготовка нашої команди до матчів 3-го етапу Кубку?

–  Ми переглянули по шість крайніх матчів наших суперників. Особливо уважно дивилися ігри «ДСО-ЗУНУ-Динамо» (Тернопіль), розібрали їхні сильні і слабкі сторони. Загалом на обидва матчі визначилися з тактичною побудовою нашої гри.

Волейбол. Чоловіки. III етап Кубку України.

м.Тернопіль

Розклад ігор групи «М»:

21 січня 2022 р. – 18:00

“ДСО-ЗУНУ-ДИНАМО” м. Тернопіль – МСК “Дніпро” м. Черкаси

22 січня 2022 р. – 13:00

МСК “Дніпро” м. Черкаси – “Епіцентр-Подоляни” м. Городок

23 січня 2022 р. – 13:00

“ДСО-ЗУНУ-ДИНАМО” м. Тернопіль – “Епіцентр-Подоляни” м. Городок

До наступного етапу вийдуть колективи, які посядуть перші два місця у групі.