О. Дибченко: «Легкої прогулянки у чверьтфіналі Кубку України не обіцяємо жодному супернику»

4 Лютого, 2022

Головний тренер чоловічої волейбольної команди МСК «Дніпро» (Черкаси) Олександр Дибченко прокоментував жеребкування 1/4 фіналу Кубку України

3 лютого відбулося жеребкування IV етапу розіграшу національного кубку, де черкаська команда дізналася своїх суперників по групі, де розігруватимуться дві путівки до «Фіналу чотирьох»

Серед учасників ¼ фіналу лише черкаська команда представляє другу лігу чемпіонату України, всі інші – учасники Суперліги.

Склад групи «С»: ВК «МХП-Вінниця» (Тростянець), МСК «Дніпро» (Черкаси), ВК «Решетилівка» (Решетилівка), «Юракадемія» (Харків).

– Олександре Іллічу, поділіться Вашими враженнями від жеребкування?

– З урахуванням того, що до цього раунду, крім нашої команди, вийшли ще сім команд Суперліги, то жереб для нас випав найкращий, який міг бути у цій ситуації. Поясню чому – річ у тім, що «Юракадемія» (Харків), ВК «Решетилівка» (Решетилівка), ВК «МХП-Вінниця» (Тростянець) у турнірній таблиці знаходяться, відповідно, на 5,6 і 7 місцях. Це значно краще, ніж мати суперників із першої четвірки.

– Тобто у цій ситуації ми можемо говорити про наші шанси на вихід до «Фіналу чотирьох»?

– Скажу так – легкої прогулянки у чверьтфіналі Кубку України» не обіцяємо жодному супернику. Після жеребкування зізвонювалися із нашими гравцями і дійшли згоди, що у нас є шанси поборотися за одну із путівок до фінальної стадії. Що ми і намагатимемося робити. Але найголовніше – у матчах із командами Суперліги показати якісну гру.

– Чи є попередня інформація, де пройде груповий етап чвертьфіналу?

– Ми дуже хотіли, щоб він відбувся у Черкасах у СК «Будівельник». Але у заплановані дати – з 24 по 27 лютого для команд потрібні години не лише для проведення і матчів, а й тренувань у певний час. Тобто у «Будівельнику» потрібно ламати весь план роботи, а там раніше вже заплановані інші змагання.

Більш всього, що гратимемо ми у Полтаві.