Керівництво Черкащини відзначило спортсменів з нагоди Дня фізичної культури і спорту

14 Вересня, 2023

З нагоди Дня фізичної культури і спорту, керівництво області відзначило  спортсменів з інвалідністю та їх тренерів за високі досягнення на міжнародних змаганнях 2022-2023 років.

Спортсменів та тренерів привітали голова Черкаської ОВА Ігор Табурець, заступник голови Черкаської ОВА Олександр Шамрай, голова Черкаської обласної ради Анатолій Підгорний.

Почесною відзнакою «За заслуги перед Черкащиною» нагороджені:

Данилюк Роман, Заслужений майстер спорту України, чемпіон світу 2023 р. з легкої атлетики, виборов ліцензію на участь в Паралімпійських іграх 2024 року;

Коваль Максим, Заслужений майстер спорту України, чемпіон світу 2023 р., дворазовий чемпіон та рекордсмен Всесвітніх ігор (ВРФР) з легкої атлетики,   виборов ліцензію на участь в Паралімпійських іграх 2024 року;

Кирдода Іван, Заслужений тренер України, особистий тренер Данилюка Р. та Дорошенка О.;

– Панчелін Дмитро, особистий тренер Коваля М.;

Дорошенко Володимир, Заслужений майстер спорту України, дворазовий срібний призер чемпіонату світу 2022 р., чемпіон та бронзовий призер чемпіонату Європи 2022 року з пара-армреслінгу.

 Почесною грамотою Черкаської обласної державної адміністрації і Черкаської обласної ради «За особливі заслуги перед Черкащиною» нагороджені:

Єпіфанов Владислав, Майстер спорту України міжнародного класу, срібний призер Кубку світу, чемпіон Європи, чемпіон світу 2023 року з параканое,  виборов ліцензію на участь в Паралімпійських іграх 2024 року;

Кулинич Богдан, Майстер спорту України міжнародного класу, переможець Кубку світу 2022 року, чемпіон Європи 2023 року з футболу серед спортсменів з наслідками ДЦП;

Дорошенко Олександр, Заслужений майстер спорту України, посів 4, 5 місця на чемпіонаті світу 2023 р. з легкої атлетики та виборов ліцензію на участь в Паралімпійських іграх 2024 року.

Доненко Іван, Майстер спорту України міжнародного класу, переможець та кращий гравець Кубку світу 2022 року, чемпіон Європи 2023 року з футболу серед спортсменів з наслідками ДЦП.

Джерело: Інваспорт Черкаси