На Черкащині стартував волейбольний сезон 2023/2024 р.р. серед аматорських команд

23 Жовтня, 2023

У новому сезоні відкриті Чемпіонати м. Черкаси з волейболу традиційно пройдуть  серед жінок, чоловіків (вища і I ліги), ветеранів

Організаторами змагань, як і у попередні роки, є: громадська організація «Федерація волейболу Черкащини», департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради, Черкаська обласна організація фізкультурно-спортивне товариство «Спартак».

Першими почали змагання команди Першої Ліги групи «Б» відкритого чемпіонату м. Черкаси з волейболу серед чоловіків «Черкаська волейбольна Ліга».

Всього у Першій Лізі цьогоріч заявилось 14 команд, які згідно Регламенту розподілені на дві групи: «А» (СК «Гельмязів», «MSBY» м.Черкаси, ВК «Канів», «КДЮСШ № 1» м.Черкаси, «Теплокомуненерго» м.Черкаси, « F-16» м.Черкаси, «Furorial Foxes-Cherkasy» м. Черкаси) та «Б» («Олімп» м.Черкаси, СК «Росава» с.Степанці, «Чигирин», «Атом» с.Руська Поляна, «Бізнес-коледж» м.Черкаси, «Чорні ворони» м.Черкаси, «Стеблів»).

На першому етапі команди визначать в кожній із груп по 2 кращі команди, які у Фіналі чотирьох і визначать переможця та призерів Чемпіонату.