У муніципальному спортивному клубі «Дніпро» (Черкаси) провели першу у 2020 році робочу нараду

15 Січня, 2020

У нараді взяли участь керівництво клубу та тренери команд, що входять до складу МСК «Дніпро»

Тренери представили на розгляд керівництва клубу плани на найближчі місяці та розповіли про стан справ у командах.

Футбольні команди почнуть підготовку до другої частини чемпіонатів з першого лютого. Проте плани проведення навчально-тренувальних зборів вже готові і зараз відшліфовуються з урахуванням проведення контрольних матчів та участю у турнірі.

Якщо футболісти лише готуються до навчально-тренувальних зборів, то у жіночих волейбольної та футзальної команд, та юнацької футзальної команди триває фаза активної підготовки до вирішальних матчів у чемпіонатах України. Варто відзначити, що важливі тури у всіх трьох чемпіонатах відбудуться у Черкасах у лютому:

  • III тур чемпіонату України з футзалу серед команд першої ліги (U-17), який стане завершальним. Ігри відбудуться 3-6 лютого.
  • II тур чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд першої ліги. Це буде завершальний тур у груповому етапі. До фінальної стадії виходитимуть по дві команди з кожної групи. МСК «Дніпро» у своїй групі після трьох ігор знаходиться на другому місці. Ігри відбудуться 7-8 лютого.
  • II тур чемпіонату України з волейболу серед жіночих команд першої ліги. МСК «Дніпро» у цьому турі зіграє три матчі. Ігри відбудуться у другій половині лютого (дата уточнюється).

Місце проведення ігор буде повідомлено додатково.