Волейболістки МСК «Дніпро» (Черкаси) у червні поборються за вихід до вищої ліги чемпіонату України

23 Травня, 2020

Кабінет Міністрів України прийняв рішення щодо певного послаблення карантину через пандемію гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARSCoV-2, і волейболісти отримали можливість проводити повноцінні тренування у залах.

Відповідно, Директорат ГО ФВУ, враховуючи попередні побажання головних тренерів команд вищої, першої та другої ліг (чоловіки), де чемпіонати продовжували знаходитися на вимушеній паузі, вирішив визначити чемпіонів та призерів у їхніх змаганнях виключно за спортивним принципом – безпосередньо на ігрових майданчиках.

 

Таким чином черкаська жіноча волейбольна команда, які інші учасники «Фіналу чотирьох» у першій лізі дограють сезон 2019/2020 років.

Нагадаємо, що МСК «Дніпро» вдало подолавши груповий етап чемпіонату України з волейболу серед жіночих команд першої ліги, вийшов до фінального раунду, де розігруватимуться комплект нагород та путівки до вищої ліги.

Команда, яка у «Фіналі чотирьох» фінішує на першому місці вийде до вищої ліги, а колектив, що буде другим за підвищення у класі позмагається з 11 командою вищої ліги.

 

На другому етапі за 1-4 місця команди грають у два кола два тури.

19-21 червня в Одесі матчі 1-го туру «Фіналу чотирьох» у жіночій першій лізі проведуть «ФОГТЛАНД», ВК «ПНУ Івано-Франківськ», МСК «Дніпро» та «Полісся-ліцей-інтернат».

2-й вирішальний тур відбудеться 26-28 червня у Житомирі.

 

Джерело: сайт Федерації волейболу України