«Базис» на виїзді втрачає очки

3 Серпня, 2020

«Олімп» – СК «Базис» 3:1

Голи: Дюжов (15′ аг), Оганесов (54′) Карамалак (76′) – Ординський (13′)

Арбітри: Сергій Цибулько (Канів), Володимир Шланчак (Городище), Іван Баранов (Канів)

Делегат-інспектор: Лаврінець П.М. (Канів)

«Олімп»: Мудріцький, Гарнага, Піскун, Тарасенко, Левицький, Клименко, Козубенко, Доненко, Карамалак, Підвисіцький, Оганесов

СК «Базис»: Клименко, Мачульський, Каплюченко, Дюжов, Гірський, Гріщенко, Тастанкулов, Смілянець, Ординський, Лавріненко, Попсуй

В передостанньому турі першого кола Чемпіонату черкаської області Базис на виїзді зустрічався з Олімпом. З перших хвилин команди вирішили активно йти вперед і уже на 15 хвилині Лавріненко заробляє штрафний на лінії карного майданчика. Ідеальним ударом в ліву дев’ятку Ординський вивів Базис вперед.

Олімп миттєво побіг відігруватися і після низки передач в штрафній, простріл в власні ворота замикає Дюжов 1:1, все починається заново.

Кочубіївці продовжили атакувати і справа навіть дійшла до голу. Уже через п’ять хвилин, Гріщенко після розіграшу штрафного прострілював на дальню штангу, за спиною захисників (в офсайді ) знаходився Каплюченко, але Федір по м’ячу не грав і не заважав захисникам, один з них вибив м’яч в центр штрафної, звідки Лавріненко відправив його в сітку, але арбітр зустрічі вирішив, що це офсайд, гол відмінено. Решту часу до перерви команди тримались ближче до центру, небезпечних моментів майже не було.

Другий тайм розпочався з подвійної заміни, у складі Базиса на полі з’явились Кравченко та Панов, а покинули гру Смілянець та Попсуй. Базис пішов вперед великими силами, високий пресинг і атаки флангами, через це кочубіївці нарвались на контрвипад, на 54 хвилині, захисники не розібравшись в штрафній віддали м’яч Оганесову, нападник Олімпу ідеально зіграв в цьому моменті, рахунок 2:1 і Базису тепер потрібно забивати два.

Наші хлопці ще з більшим бажанням кинулись вперед, на полі з’явився джокер Янчука — Рибак. Коля отримавши м’яч, прорвався по флангу і вискочив віч-на-віч з голкіпером, воротарю, окрім того, щоб фолити нічого не залишалось, арбітр зустрічі призначає пенальті, який на жаль не реалізує Мачульський.

Олімп відповів ідентичним моментом, але тепер в нашій штрафній фолив Каплюченко, ще один пенальті і знову промах, Оганесов не влучає в ворота. Та вже через хвилину стався найбільш неоднозначний момент у грі. Гравці Базиса обрізавшись на половині поля суперника пропустили контрвипад, але варто зазначити, що асистент арбітра не помітив трьохметровий офсайд, в якому перебували одразу два нападника Олімпа. Карамалак отримав м’яч і вискочивши на один на один з Клименком — робить рахунок 3-1.

До кінця гри Базис ще створив декілька моментів, але цього було не достатньо для того щоб забити. Олімп перемагає.

В останній грі першого кола, Базис вдома прийматиме канівський Родень.

СК “Базис”