Черкащанин Дмитро Капінус дебютував у Юнацькій лізі УЄФА

6 Листопада, 2019

Двоє черкащан – Дмитро Капінус та Артем Бондаренко зіграли в матчі 4 туру групового етапу Юнацької ліги УЄФА.

Донецький «Шахтар» U-19 провів виїзний поєдинок проти загребського «Динамо». Господарі поля почали матч впевнено і протягом усього тайму діяли першим номером, «гірники» намагалися відповідати швидкими переходами із оборони в атаку.

В дебюті другої половини молодіжний склад «Шахтаря» спробував перехопити ініціативу і провів кілька небезпечних атак, але при цьому отримав м’яч у власні ворота. Футболістам «Шахтаря» не залишалося нічого, окрім як йти великими силами вперед, але загребці грамотно зустрічали гостей в середині поля і не дозволили створити жодного гольового моменту. Лише у компенсований час нічию «оранжево-чорним» міг принести Абдуллаєв, проте з його спробою впорався воротар господарів.

0:1 – «Шахтар» U-19 поступається загребському «Динамо», але зберігає теоретичні шанси на вихід із групи. Для цього «гірникам» необхідно виграти обидва матчі, що залишилися –  із «Манчестер Сіті» (26 листопада) і «Аталантою» (11 грудня).

Весь звітний поєдинок на полі провів черкащанин Артем Бондаренко (у чотирьох поєдинках Артем забив два голи, а ось його 16-річний (!) земляк – Дмитро Капінус, вийшовши на заміну наприкінці гри, дебютував у престижному юнацькому турнірі.

«Динамо» U-19 (Загреб) – «Шахтар» U19 (Донецьк) 1:0 (0:0)Гол: 1: 0.Крізманіч (61)«Шахтар» U-19: Трубін (к), Козик (Капінус, 81), Муравський, Якуба, Драмбаев (Рудавський, 46), Криськів (Кобилянський, 70), Бондаренко, Судаков, Мудрик (Світюха, 81), Очеретько (Кобак, 55), Абдуллаєв.

Вихід Дмитра Капінуса на заміну

(знято на любительську камеру з трибуни стадіону)