Четвертий гол черкащанина Артема Довбика в поточному сезоні української Прем’єр-ліги

27 Лютого, 2021

Дуже цікавий матч розпочав суботню програму 16 туру Favbet Ліги. ФК «Маріуполь» та СК «Дніпро-1» розписали бойову нічию 2:2

Одним із героїв матчу став вихованець черкаського футболу, нападник СК «Дніпро-1» Артем Довбик.

На 25-й хвилині Довбик ледве не замкнув навіс зі штрафного, і не факт що у той момент його не тримали з заду, але WARу на цій грі не було.

На початку другого тайму дніпряни подали два небезпечних корнери: Довбик спочатку пробив поруч із стійкою (м’яч зачепив захисника), а після наступного кутового він же перевірив на міцність поперечину суперника.

Форвард СК «Дніпро-1»  продовжив шукати шляхи до воріт і ось вже голкіпер маріупольців Гальчук реагує на підступний удар Довбик з лінії карного майданчику. А свій наступний шанс відзначитись Артем отримав вже у вигляді пенальті, який заробив Дубінчак, і Добвик не схибив, впевнено розкидавши голкіпера і м’яч по різних кутах – 2:1 на користь дніпрян!

Фактично повністю контролюючи гру, дніпряни дозволили супернику відновити рівновагу на 87 хвилина матчу.

У звітній грі взяли участь два черкащанина – уже згаданий Артем Довбик, реалізувавши пенальті, залишив футбольне поле на 76 хвилині, натомість його тезка Бондаренко вийшов на заміну на 63 хвилині поєдинку.