Національна збірна команда України з футболу зіграла з «Борусією», наступна гра з «Емполі»

12 Травня, 2022

У німецькому Менхенгладбаху на стадіоні «Боруссія Парк» контрольним матчем проти місцевої «Боруссії» національна збірна України розпочала серію поєдинків у межах підготовки до плей-оф відбору ЧС-2022 та червневих зустрічей у Лізі націй-2022/2023.

У першому контрольному поєдинку збірна України зустрілася в Менхенгладбаху з місцевою «Боруссією» і перемогла з рахунком 2:1 (голи забивали: Мудрик (9) і Піхальонок (82)). Черкаські любителі футболу очікували виходу на поле Артема Довбика, але він так і не зіграв. Відсутність черкащанина у матчі пояснив головний тренер збірної Олександр Петраков: «Щодо Артема Довбика, то ми з допомогою «Боруссії» зробили йому МРТ. У нього є невелике пошкодження, тому сьогодні ми поберегли його. Артему потрібно п’ять-шість днів на відновлення».

Наступний контрольний матч українці проведуть 17 травня з італійським клубом «Емполі». Матч, як і запланував тренерський штаб, відбудеться за день до іншої підготовчої гри — із хорватською «Рієкою».

Що ж до гри з «Емполі», то УАФ і клуб домовилися, що, як і в зустрічі з хорватською «Рієкою», що відбудеться днем пізніше, усі кошти від продажу квитків буде переказано на запроваджену Президентом України Володимиром Зеленським глобальну платформу підтримки України United24.

Матч з «Емполі», що розпочнеться о 20.30 за центральноєвропейським часом (21.30 за Києвом), відбудеться на муніципальному стадіоні Карло Кастелані, що вміщує понад 16 тис. глядачів. Місто Емполі розташоване в регіоні Тоскана, за 35 км від Флоренції.

Джерело: uaf.ua