У Чемпіонаті Черкащини з футболу гратиме новостворена команда «Ураган-Цетус» (Черкаси)

1 Березня, 2024

Завдяки обєднанню зусиль ФК «Ураган» (Кривоносівка, Золотоніський р-н) і ФК «Цетус» (Черкаси) у нашому обласному центрі зявилася нова футбольна команда – «Ураган-Цетус».

«Черкаському спорту» стало відомо, що у планах новоствореної команди «Ураган-Цетус» (Черкаси) цього року зіграти у Чемпіонаті Черкащини з футболу серед команд Вищої ліги та Кубку області. Домашні матчі команда проводитиме поки на футбольному полі у с. Геронимівка.

У рамках підготовки до участі в офіційних змаганнях, «Ураган-Цетус» візьме участь  у футбольному турнірі пам’яті Заслуженого тренера України, майстра спорту СРСР В’ячеслава Володимировича Першина, який проходитиме із 9 по 31 березня. Календар ігор ТУТ.

Відзначимо, що ФК «Цетус» (президент клубу Богдан Щерба) більше відомий, як багаторічний учасник обласних чемпіонатів з футзалу, який вперше у своїй історії виграв у сезоні 2022/2023 років. Команда має досвід виступів у Всеукраїнських змаганнях з футзалу.

ФК «Ураган» (президент клубу Микола Безгуба) – перший переможець обласного турніру з футболу «Кубок Чемпіонів районів» – 2023. У цих змаганнях кривоносівська команда виступала, як чемпіон Золотоніського району з футболу. До речі, команда «Ураган» і цього року традиційно гратиме у районних змаганнях, де захищатиме свій чемпіонський титул. Варто згадати, що «Ураган» у 2011-2013 роках був учасником обласних змагань з футболу.