Черкащанин А. Бондаренко дебютував в основному складі донецького «Шахтаря» (оновлено)

1 Березня, 2020

У перерві матчу 20 туру української Прем’єр-ліги «Ворскла» Полтава – «Шахтар» Донецьк на заміну вийшов Артем Бондаренко.

Бондаренко на 46-ій хвилині поєдинку замінив Алана Патріка. Лідер молодіжного складу дебютував в головній команді «Шахтаря». На 70-ій хвилині поєдинку Євгенові Коноплянці не вдалося замкнути вивірену передачу від Бондаренка. Кінцівку поєдинку господарі поля догравали вменшості (Скляр був вилучений за фол проти Артема). Ключовим епізодом матчу у компенсований час став епізод, коли після удару Бондаренка м’яч влучив у руку захисника полтавчан в межах карного майданчика, втім рефері поєдинку не призначив очевидний пенальті.

– Не хотілося дебютувати за «Шахтар» в матчі, який програли, але нічого не поробиш. З одного боку, радий, що провів перший офіційний поєдинок, а з іншого, засмучений, що поступилися. Адже завжди приємно повертатися додому з позитивними емоціями.Вважаю, команді не вистачило концентрації. Була присутня незібраність, пропустили гол і не змогли дотиснути суперника, – наводить слова Бондаренко офіційний сайт «Шахтаря».

Відео каналу “Футбол 1”