Черкащанин Володимир Танчик дебютував за львівські «Карпати»

14 Березня, 2020

Володимир Танчик через травму змушений був пропустити старт весняної частини української Прем’єр-ліги.

У львівському дербі (ФК «Львів» – «Карпати») було зафіксовану результативну нічию 1:1.

У середині першого тайму карпатівці зуміли втілити свою перевагу у забитий гол. Володимир Танчик віддав блискучу розрізну передачу на Марвіна Мартінса, а той справа прострілив у воротарський майданчик на Бойчука. Нападника на мить випередив центральний захисник ПФК «Львів» Антон Братков, який і спрямував «шкіряного» у власні ворота – 0:1.

Володимир Танчик:«У першому таймі зіграли добре, вдалось забити гол та ми контролювали хід зустрічі. По перерві пропустили швидкий м’яч, який трошки нас «підбив». Важко було вибігати в атаку, суперник навпаки надихнувся та побіг вперед. Наприкінці матчу були великі розриви, тому що кожна команда хотіла перемогти та усі сили були спрямовані виключно на атаку, тож грали на зустрічних курсах».

Я задоволений, що після травми вийшов на футбольне поле та дебютував за «Карпати», але хотілось виступити краще та здобути перемогу. Чесно кажучи, у першому таймі ще був на свіжості, а вже у другій половині зустрічі було фізично важко, функціонально готовий ще не повністю».