МСК «Дніпро» (Черкаси) підтвердив свою участь у рестарті чемпіонату України з футболу серед аматорів

16 Червня, 2020

16 червня на адреси команд-учасниць чемпіонату країни з футболу серед аматорів сезону 2019/2020 років від ААФУ надійшов лист, з проханням підтвердити свою участь у рестарті турніру

Асоціація аматорського футболу України у листі-зверненні до команд, проінфомувала про те, що за підсумками відповідей учасниками чемпіонату і розіграшу Кубка України з футболу серед аматорських команд 2019/2020 на даний лист, весняна частина змагань сезону 2019/2020 може розпочатися 27 червня 2020 р. Матчі будуть проводитися за існуючим календарем, або ж, у випадку відмови певної частини команд від продовження участі у змаганнях, календар може бути змінено з метою зменшення кількості ігрових днів.

ААФУ попросило ознайомитися з проектами Тимчасових рекомендацій та Тимчасового протоколу для організації та проведення футбольних матчів чемпіонату та розіграшу Кубка України з футболу серед аматорських команд в умовах карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Дотримання викладених у цих документах вимог є обов’язковим для продовження змагань та участі у них. З метою здійснення усіх необхідних процедур для початку проведення змагань,  відповіді необхідно надіслати до ААФУ не пізніше 12.00 год. 17 червня 2020 р.

У випадку, якщо клуб (команда) не братиме участі у змаганнях, просять письмово про це повідомити (крім тих, хто про таке вже повідомив і позиція не змінилася). У випадку, якщо клуб не надішле відповідь до 12.00 год. 17 червня 2020 р., вважати, що учасник змагань офіційно відмовився від подальшої участі у змаганнях ААФУ сезону 2019/2020.

Варто відзначити, що серед багатьох важливих умов проведення чемпіонату є те, що одночасно на всій території стадіону можуть перебувати не більше 50 осіб.

16.06.2020 року муніципальний спортивний клуб «Дніпро» (Черкаси) надіслав до ААФУ підтвердження про свою участь у чемпіонаті  України з футболу серед аматорських команд 2019/2020 згідно з календарем, що буде додатково затверджений комісією з проведення змагань ААФУ та із зобов’янням забезпечити виконання вимог Тимчасових рекомендацій та Тимчасового протоколу для організації протиепідемічних заходів під час проведення в Україні футбольних матчів чемпіонату та розіграшу Кубка України з футболу серед аматорських команд сезону 2019/2020.