Визначився перший фіналіст чемпіонату Черкащини з футзалу – “Рятівник” (Черкаси)

21 Лютого, 2021

21 лютого 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської обл. з футзалу. Матч за 1-4 місця.  

«Рятівник»«Шевченків край» – 4:2 (1:0)

Голи: Блонський В. (3), Могильний – Білоус Вн., Коріненко

Попередження: Блонський М. – Білоус Вн.

Півфінальний матч, у якому має визначитися перший учасник фінального матчу. Стартові хвилини зустрічі продемонстрували, що команди до гри підійшли у гарній фізичній формі. Підтвердженням цього став високий темп зустрічі, але гравці намагалися грати виважено з ретельною підготовкою атак.

Цікаво, що у заявках обох команд рівна кількість гравців – по 7 польових + двоє голкіперів. Тренери обох команд сповна використовували можливість проводити заміни. Таким чином шкіряна куля була постійно у русі. Станом на 10 хвилину зустрічі жодна з команд не мала ігрової переваги. Але раптом сталася жахлива помилка з боку воротаря звенигородської команди. Щоправда тут потрібно віддати належне старшому з братів Блонських – Владиславу за його напористі дії, які дезорінтували воротаря Шевченкового краю.

Стартова хвилина другого тайму пройшла під акомпанемент атак Шевченкового краю, але завдати прицільного удару їм не вдалося. Наступні три хвилини пройшли за попереднім сценарієм і ледь не звершилися голом… у звенигородські ворота. Та все ж на 18 хвилині зустрічі Шевченковому краю вдалося досягти бажаного – Веніамін Білоус у потрібний час був у потрібному місці – 1:1. Після цього вже Рятівник перейшов до масованого штурму воріт опонентів і на 20 хвилині Владислав Блонський влучним ударом з 11 метрів вивів свою команду вперед – 2:1. Тепер уже Шевченків край штурмує ворота суперника і за 70 секунд до фінальної сирени рахунок стає рівним – 2:2. Але вже у наступній атаці Рятівник знову виходить вперед – тут знову груба помилка звенигородців зіграла на руку їхнім опонентів. Шевченків йде на штурм воріт опонентів міняючи воротаря на польового, але бажаного результату не досягає, а й навіть пропускає.

«Рятівник» перемагає і стає першим фіналісто чемпіонату Черкаської області сезону 2020/2021 років.