Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, черкаська зона). «Карбон» (Черкаси) – «Червона Слобода» – 3:5

26 Грудня, 2021

26 грудня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «А».

Карбон (Черкаси) – Червона Слобода – 3:5 (1:1)

Голи: Бойко, Тарануха, Молоков – Остренко (2), Дяченко (3)

Попередження: Молоков – Остренко

З огляду на турнірну таблицю, переможець цього протистояння має відмінний шанс покращити свої позиції у боротьбі за 1-3 місця. Знаючи про такі перспективи, команди досить таки активно почали зустріч. Першими рахунок у матчі відкрили черкаські футзалісти і дещо збавили обороти. Цим досить швидко скористалася Червона Слобода і Остренко зрівняв рахунок. Далі гра пішла на зустрічних курсах. Поступово м’ячем частіше почали володіти карбонівці, але пройти щільний захист опонентів ніяк не вдавалося. У першому таймі забитих м’ячів більше не було.

Відпочивши, команди по свіжості почали грати активніше. Червона Слобода більше діє від оборони, а от черкащани віддають перевагу масованим атакам і продовжують марнувати створені гольові моменти. У втіленні своїх бажань згодом щастить червонослобідцям – Дяченко виводить свою команду вперед 1:2. Карбон на це відповідає влучним ударом Молокова зі штрафного – 2:2. У середині другого тайму у черкащан «намалювався» п’ятий фол. А згодом у ворота Карбона був призначений дабл-пенальтів, який не був реалізований. Проте Червона Слобода через хвилину все таки забиває – з гри це робить Дяченко – 2:3.

За три хвилини до завершення гри Карбон переходить до атак зі своїм голкіпером Маценком, який замінив Магльованого. Але під час атаки Червоної Слободи Карбон порушив правила, за що у їхні ворота був призначений дабл-пенальті, який реалізував невтомний Дяченко – 2:4. Через мить Бойко повертає інтригу у матч – 3:4. Грати ще 1 хвилину. Далі був нереалізований дабл-пенальті від Червоної Слободи. Потім атака карбонівців, у якій вони обрізалися і дозволили супернику поставити крапку у зустрічі – 3:5.