Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, черкаська зона). «ЮГ-2000» (Черкаси) – «Карбон-2» (Черкаси) – 3:3

26 Грудня, 2021

26 грудня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «Б».

ЮГ-2000 (Черкаси) – Карбон-2 (Черкаси) – 3:3 (0:0)

Голи: Бабенко (2), Александров І. – Тенжицький, Масоха, Тарануха

Попередження: Біляк – Тенжицький

Зустріч двох амбітних команд, які дещо сенсаційно невдало стартували у чемпіонаті і перед грою не мали перемог. Першу частину зустрічі команди провели у позиційній боротьбі. Щільна гра суперників у захисті не давала можливості доводити свої атаки до логічного завершення. Варто відзначити настрій обох команд на перемогу. Починаючи із середини тайму частіше почали виникати гольові моменти. Більше їх на рахунку ЮГ-2000. Але з реалізацією не все виходило гаразд і ЮГ-2000 і у Карбон-2.

На старті другої половини зустрічі ЮГ-2000 дозволив супернику залишитися сам на сам із своїм голкіпером і рахунок у зустрічі було відкрито – 0:1. Але досить швидко ЮГ-2000 зрівняв рахунок – удар зльоту від Александрова І.  – 1:1.

На табло нічийний рахунок, який команди не влаштовує. На майданчику рівна гра. До завершення зустрічі ще грати 6 хвилин. Цікаво, що і по фолах нічия – 1:1.

Поступово напруга у зустрічі зростає. Для того, щоб вигравати потрібно більше ризикувати. А якщо суперник не дає цього зробити? Мабуть атакувати вп’ятьох… До завершення зустрічі три хвилини. Гра має зривний характер. За півтори хвилини до завершення зустрічі Куць у ЮГ-2000 прискорився і все це закінчилося забитим голом – 2:1. Пропустивши вдруге, карбонівці роблять відчайдушну спробу зрівняти рахунок у зустрічі і за 1хв.13 секунд до завершення гри їм вдається це зробити – 2:2.

Лише після цього голкіпер ЮГ-2000 Манжела біжить до воріт Карбона-2 і з його подачі Бабенко забиває – 3:2. Але не проходить і 10 секунд як Тенжицький влучним ударом ставить крапку у зустрічі – 3:3. У підсумку нічия, якою команди не можуть бути задоволеними.