Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, черкаська зона). «Майфон» (Черкаси) – МСК «Дніпро» (Черкаси) – 1:5

26 Грудня, 2021

26 грудня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «А».

МСК Дніпро (Черкаси) – Майфон (Черкаси) – 5:1  (0:1)

Голи: автогол суперника, Лесич, Ольшевський, Березюк (2) – Зоря

Попередження: Лійник – Лесич, Ольшевський

Цей матч був завершальним у четвертому турі серед команд групи «А». У разі перемоги дніпряни виходили б на перше місце. Якщо виграє Майфон з різницею у три і більше м’ячів, то тоді він буде першим.

З огляду на важливість турнірної боротьби, команди звітну зустріч почали у високому темпі. Багато комбінаційної гри і емоцій. Помітно, що Майфон, незважаючи на те, що дніпряни за середнім віком значно молодші, з повагою відноситься до них. Те ж саме спостерігається і з боку Дніпра, але, що найголовніше, у них немає боязні грати на рівних із значно досвідченим суперником. Якщо у перші 6 хвилин гри по кількості проведених атак спостерігалася рівність, то на початку другої частини тайму дніпряни змушували опонентів більше часу захищатися. Контрвипади майфонівців небезпечні, але голкіпер Дніпра Пархоменко грав у ті хвилини надійно. Проте на 11 хвилині при розіграші штрафного Зоря все таки змусив голкіпера дніпрян помилитися, що призвело до забитого гола – 0:1.

Кінцівка тайму пройшла під акомпанемент атак команди Халявки і Пархоменка, але у цій частині зустрічі більше забитих голів не було.

На 23 та 41 секундах зустрічі Дніпро змусив двічі змушував капітулювати голкіпера Майфона Ткаченка – 2:1. На 54 секунді могли дніпряни забивати і втретє, але цього разу голкіпер майфонівців зумів відстояти свої ворота.

Майфон зі свого боку організовує небезпечні атаки, але вже свою команду рятує кіпер Дніпра.

Варто відзначити, що Дніпро протягом 17 зіграних хвилин робив ставку на бистрому переході від оборони до атаки, до чого, здалося, не був готовим суперник. Ніби у підтвердження написаного, дніпряни проводять швидку контратаку, яка завершується третім забитим голом – 3:1.

Темп зустрічі ще більше зростає. Грати ще 6 хвилин. Дніпро застосовує пресинг і змушує суперника нервувати при прийомі і передачі м’яча. Починаючи з 19 хвилини Майфон атакує вп’ятьох. «Градус» зустрічі починає зростати з неймовірною швидкістю.

За три хвилини до завершення гри дніпряни могли забивати черговий гол, але Соколовський на останньому рубежі зумів зіграти надійно.

Завершальні дві хвилини гри пройшли під акомпанемент атак Майфона, але тільки у Дніпра з’явилася нагода провести якісну атаку, так і четвертий гол влетів у ворота Майфона – 4:1, а згодом і п’ятий.

У підсумку МСК Дніпро знову переміг і одноосібно очолив турнірну таблицю групи А.