Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, регіональний етап). Патріот (Сміла) – МСК Дніпро (Черкаси)

13 Лютого, 2022

13 лютого 2022 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «А». 9 тур. 

«А». Патріот (Сміла) – МСК Дніпро (Черкаси) – 0:5 (0:3)

Голи: Лесич, Пархоменко (2), Завгородній, Березюк

Попередження: Пономаренко (МСК Дніпро)

Вилучення: Ольшевський (МСК Дніпро) – дві жовті картки

Першого гола у цьому поєдинку довелося чекати аж цілих сім хвилин. Хоча у бажанні обох команд відзначитися забитим голом раніше не відмовиш. Першими забили дніпряни – у їхньому складі відзначився Пархоменко. Пропущений гол особливо не засмутив Патріот і команда кинула усі сили, щоб відігратися. Але дніпряни на досягнутому зупинятися не збиралися і змусили суперника все таки більше думати про захист. Згодом у смілянські ворота влетів і другий гол. Усі зусилля господарів зустрічі піти на перерву у більш менш доброму настої не мали успіху. А от МСК Дніпро перед сиреною на перерву забила свій третій гол.

Відразу після перерви Дніпро забив свій четвертий гол, тим самим зробивши вагому заявку на перемогу у цій зустрічі. Черговий пропущений гол геть зовсім засмутив смілянську команду. Дніпряни перейшли грати у відкритий футзал, з метою поповнити свою кількість забитих голів. У смілянської команди почали з’являтися можливості для того, щоб скоротити відставання у рахунку, але своїми шансами вони не користуються. А от у Дніпра багато, що виходить і помітно, що вони грають у своє задоволення. Щоправда був момент, коли вони були змушені грати вчотирьох, але це суттєво не вплинуло на результат зустрічі.

У підсумку  МСК Дніпро здобув впевнену перемогу. Далі команди – на другому етапі, вирішуватимуть завдання у різних турнірах.