Максим Авер‘янов: «Майфон» – найбільший подразник для суперників

30 Листопада, 2019

Заключним гостем команд екстра-ліги став представник команди «Майфон» – Максим Авер‘янов. Він розповів про суперників та підготовку до наступного туру.


Як оцінюєш перший тур?

Перший тур видався доволі-таки цікавим, у інших командах, окрім«ЧФК», нові склади команд. Є гравці з іншим міст, які грають у футзал.

Як тобі гра «Майфону» у першому турі чемпіоату області?

Головне, що здобули результат, але як до якості гри,  то треба наладити відчути одне одного і йти до цілі. Щодо суперника- МСК “Дніпро”, то хлопці амбітні та молоді, видно що ще не встигли перелаштуватися на футзал, але бій нам дали. Великим плюсом є допомога у їхньому складі  – Євгена Тарасенка. Також кинулось в очі, коли  ми забивали то нам аплодували не багато вболівальників.  Напевно, ми найбільший «подразник» для всіх команд.

Яке завдання ставить керівництво команди на сезон?

У  “Майфона” лише одне завдання – тільки перемога в цьому турнірі.

 У вашій команді грає кілька гравців професіональної футбольної команди. Як вони тобі у ролі футзалістів?

Нам поки важко перелаштуватися  з великого поля на футзал, але з часом, думаю, все буде нормально.

У чому особливість «Майфону»?

На мою думку, це наш президент. Він робить максимум для команди. Нам дуже хочется йому віддячити перемогою в цьому турнірі.

Як готуєтесь до другого туру чемпіонату Черкащини?

Увесь тиждень тренуємось у звичайному режимі, награємо схеми та розіграш . Для нас кожний суперник принциповий. Ми будемо рухатись до своєї цілі і добиватись результата.