Україна на ЄВРО-2022 (U-19) з футзалу ділить очки з Іспанією і у 1/2 фіналу зіграє з Португалією

8 Вересня, 2022

В іспанському Хаені триває Євро-2022 (U-19) з футзалу. Юнацька збірна України продовжила виступ у фінальному турнірі матчем із господарем змагань — командою Іспанії.

У попередніх поєдинках підопічні Віталія Одегова здобули перемоги над Хорватією (6:4) та Румунією (5:2), чим гарантували собі вихід до півфіналу. Тепер у зустрічі з Іспанією синьо-жовті вирішували долю першої сходинки у групі А.

Перший тайм іспанці й українці провели практично на рівних, хоча під його кінець Гуйвану довелося часто вступати в гру. Влучаннями в каркас воріт відзначилися Дичук і Рівера.

На початку другого тайму Карраско після сольного проходу вивів господарів уперед. На 31-й хвилині Сметаненко завершив контратаку та зрівняв рахунок, проте невдовзі Морено влучним ударом здалеку повернув іспанцям перевагу. Наприкінці зустрічі Дичук відновив паритет, проте синьо-жовтим не вистачило часу, щоб вирвати перемогу.

Нічия — 2:2 означає, що за додатковими показниками першу сходинку у квартеті посідає Іспанія. Україна в півфіналі зустрінеться з переможцем групи В, Португалією.

8 вересня.

19:00. Португалія (U-19) – Україна (U-19)

22:00. Іспанія (U-19) – Польща (U-19)

Час початку матчів – київський.