Футзал. Першість Черкащини (1 ліга). FC «Bakery» – «Вектра» – 5:2

19 Листопада, 2022

19 листопада. 2 тур. Матчі проходять без глядачів. Прямі трансляції ігор на сайті «Черкаський спорт».

FC «Bakery» (Черкаси) – «Вектра» (Черкаси) – 5:2 (2:1)

Голи: Агарін (24), Хохлов (20), Белих (2), Онученко (24), Панасенко (7) – Лавриненко (10), Каймаков (13)

Попередження: Онученко, Жежер – Марущак, Білоножко, Ворона

Уже на 11 секунді у грі виник гольовий момент, коли Білоножко у Вектри після розіграшу м’яча у центрі взяв інціативу на себе і був близьким, щоб вікривати рахунок, але Жежер ногою відбив шкіряну кулю.

Наступний небезпечний момент виник наприкінці другої хвилини, де Белих у «Bakery» несподіваним ударом для Дяка відкрив рахунок – 1:0.

Вектрівці пргнозовано побігли відігруватися але або голкіпер, або неточність завадили зрівняти рахунок. А от у господарів із реалізаціє моментів ситуація краща і згодом вони доводять свою перевагу до двох м’ячів.

Далі на майданчику рівна боротьба. Ближче до перерви у Вектри налагодилася комбінаційна гра і як результат шкіряна куля у сітці воріт суперника – 2:1. Через хвилину у гостей матчу був шанс зрівнювати рахунок, але не вдалося.

На старті другого тайму Вектра рішуче пішла на штурм воріт опонентів і в одній з атак Каймаков сильним ударом у дальній від голкіпера кут воріт зрівняв рахунок.

При рівному рахунку далі на майданчику гра з рівномірним обміном атак. Іноді такі атаки біля обох воріт мають гострий характер. Наприклад, як було на 17 хвилині, коли за Вектру зіграла стійка воріт.

За чотири хвилини до завершення гри «Bakery» втретє у зустрічі вдається змусити суперника починати з центру поля – 3:2. Вектра відповіла масованим штурмом воріт, але справа до забитого гола не дійшла. Очевидно атакуючи гості зустрічі сильно захопилися атакувальними діями і за хвилину до фінальної сирени прогавили контрвипад суперника, який закінчився влучним ударом Онученка – 4:2. Часу і сил у Вектри, щоб відігратися вже було зовсім мало, а на звершення «Bakery» забив ще й п’ятий гол.