Футзал. Чемпіонат Черкащини. «Смілянщина» – МСК «Дніпро-U-19» Черкаси – 3:3

19 Січня, 2020

19  січня 2019 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області. 6 тур. Зустріч команд І ліги, групи «Б».

«Смілянщина»  – МСК «Дніпро-U-19» Черкаси – 3:3 (2:2)

Голи: Беляк, Лісняк, автогол суперника – Меркулов (2), Кулініч

У заявці на цю гру у команд різна кількість гравців – 11 у дніпрян проти 6 у смілянської команди. Якщо у складі МСК «Дніпро-U-19», за винятком голкіпера, футзалісти віком від 16 до 19 років, то у смілян це переважно досвідчені і вікові гравці.

Першими рахунок у зустрічі відкрили юні дніпряни – Меркулов з розвороту зряче загнав шкіряну кулю у кут воріт – 0:1. Супернику потрібен був деякий час, щоб змусити помилитися гостей і зрівняти рахунок у поєдинку – 1:1.

На 9 хвилині зустрічі у дніпрян, після ювелірного флангового пасу від Черненка, Кулініч переправляє круглого у ворота опонентів – 1:2. Через 40 секунд у черкащан проходить ще одна атака, де у завершальній стадії, їм не вистачає холоднокровності. А от «Смілянщині» перед перервою вдається зрівняти рахунок.

Друга частина зустрічі почалася з атак смілян, але тривало це не довго і вже дніпряни частіше знаходяться на половині майданчика суперника. Загалом, у порівнянні з першим таймом, швидкості впали. Досвідчені гравці господарів гри втягнули своїх юних опонентів у в’язку гру, але згодом це їм не допомогло і рахунок у грі був 3:2. Але не довго господарі вели у рахунку і на табло знову паритет – 3:3.

«Смілянщина» ціленаправлено переходить до гри від оборони з видвинутим форвардом – Римським. «Дніпро-U-19» намагається грати комбінаційно, але багато не точних передач поки заважає провести провести результативну атаку. До завершення гри ще 2 хв. 30 секунд. Триває обмін атаками. Могла забити як одна так і інша команда, але найбільш реальні шанси забивати гол мади дніпряни: спочатку удар Демченка за 9 сек. до фінальної сирени на лінії воріт заблокував Лісняк, а через мить міг відзначитися забитим Кривденко, але із гольової позиції вдарив сильно і не точно.