Футзал. Чемпіонат Черкащини. МСК «Дніпро-U-19» Черкаси – «Патріот» Смілянський р-н – 7:3

9 Лютого, 2020

9 лютого 2020 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області. 2 тур. Зустріч команд першої ліги, 9-12 місця

МСК «Дніпро-U-19» (Черкаси) – «Патріот» Смілянський р-н – 7:3(4:2)

Голи: Середа, Онищенко, Кулініч (3), Демченко, Меркулов – Шепель, Видиш, Онученко

Вже на третій хвилині гри юні дніпряни із досвідченим Кудіним у воротах, вели у рахунку з різницею у два голи – 2:0. Досвідчений футзальний боєць – «Патріот» був дещо спантеличений таким початком зустрічі і їм потрібен був деякий час для того, щоб налагодити командні дії. Але схоже, що МСК «Дніпро-U-19» рішуче налаштований на здобуття позитивного для них підсумку зустрічі.

На 7 хвилині гри у команди із Смілянського району пройшла якісна атака, яку після пасу від Пустовіта завершував Видиш. Поступово сміляни набрали ходу і змусили своїх опонентів більше часу проводити на своїй половині поля. Але при першій нагоді черкащани контратакують і виходить це у них на 10 хвилині вдало – 3:1. Щоправда Шепелю перед перервою вдається скоротити відставання його команди до одного гола. Проте ще залишалося грати кілька секунд і дніпрянам вдалося забити 4 м’яч.

На старті другого тайму Кулініч більярдним ударом у кут воріт доводить перевагу своєї команди до трьох голів – 5:2. На досягнутому дніпряни не зупиняються і продовжують атакувати. Скоро позаду зустрічі буде ¾ зустрічі, а «Патріоту» ніяк не вдається впіймати темп зустрічі.

На 18 хвилині зустрічі МСК «Дніпро-U-19» (Черкаси) забиває свій шостий гол у грі і тепер смілянам потрібно робити надзусилля, щоб змінити хід поєдинку. І дуже швидко «Патріот» забиває третій гол у грі – 6:3. При цьому вони переходять до гри вп’ятьох. Проте попри всі намагання смілянської команди врятувати гру, поєдинок завершився заслуженою перемогою дніпрян.