Велосипедисти КДЮСШ №2 (Черкаси) позмагалися за нагороди чемпіонату України

29 Жовтня, 2019

У Кропивницькому проходив чемпіонат України з велосипедного спорту (крос) в індивідуальній груповій гонці серед всіх вікових груп, всеукраїнські змагання для наймолодших велосипедистів та чемпіонат України з велосипедного спорту в естафетах

 

У змаганнях прийняло участь 216 спортсменів з яких було сформовано 52 команди.

В індивідуальній груповій гонці серед чоловіків Новаковський Віталій фінішував другим, а його партнери по команді Царан Ростислав та Підкуйко Андрій 14 та 15 відповідно. Дівчата, в віковій групі молодші дівчата, показали наступний результат: Левченко Каріна приїхала на фініш 11, Шевченко Вікторія – 12, а Позднякова Ганна – 13, серед 29 спортсменок.

Завершальними були змагання в естафетах, які проходили 25 жовтня. Чоловіча команда в складі: Новаковський Віталій, Підкуйко Андрій, Царан Ростислав та Рибарук Костянтин були недосяжними та вибороли золоті нагороди. За результатами змагань Андрію Підкуйку присвоїли майстра спорту України з велосипедного спорту.

Романов Андрій, Маслій Мар’ян, Гаркавий Володимир та  Стіна Максим серед юніорів фінішували шостими. Серед молодших дівчат Левченко Каріна, Шевченко Вікторія та Позднякова Ганна  фінішували п’ятими.

Всі спортсмени займаються в КДЮСШ №2 ЧМР у тренерів-викладачів Степаненко В.В. та Єрмакова О.Д