«Паланка-пікчерз» представляє черговий футбольний блокбастер! В ролях УТК-2 і «Червона Слобода»!

11 Серпня, 2020

Першість області. 5 тур.

«УТК-2» – «Червона Слобода» 5:4 (2:2)

Арбітри: Залозний В., Колесник В., Бевзюк Д.

«УТК-2»: Решетило, Темчишин, Устенко, Бровченко, Рябченко, лісовий (90, авраменко), Ткач (75, Любченко), Потапов (69, Мельник), Бровченко А. (46, Корнієнко), Лебедєв (83, Шевчук), Єжаченко.

«Червона Слобода»: Кольєв, Магльований, Коваль (70, Ольшевський), Семенюк М., Семенюк Я., Сахно, Чубенко (74, Безродний), Дяченко (87, Тимошенко), Гаркуша, Шкондін, Макогон (87, Дядюра)

Голи: Макогон (9, 45+2, 64), Лісовий (21), Ткач (39), Єжаченко (51), Потапов (69), Мельник (87), Безродний (90+1)

Попередження: Гаркуша (56), Устенко (57), Макогон (75), Любченко (82), Семенюк (90+4)

 

Старт в першості області другої команди «УТК» видався за схемою – розгром суперника вдома і мінімальна поразка на виїзді. Тому з такої логіки можна було очікувати перемоги господарів в Паланці цієї неділи. Знову «УТК-2» переміг. Знову в Паланці вийшов фестиваль результативного футболу. Але перемога на цей раз вийшла у господарів мінімальна. Цьому посприяли два фактори. Гості виявилися міцним горішком. Ну і молодь господарів часто створювала сама собі проблеми. А в підсумку вийшло видовищно, драматично і дуже цікаво! Було на що подивитися(за парканом знову розташувалися ті самі заповзяті, хто не пропускають жодного матчу не лише першої а і другої команди тепличників).

Матч розпочався з того, що Лебедєв вже на 45-й секунді отримав супер-шанс – чисто вийшов сам на сам з воротарем. І промахнувся. Тим, схоже, задав собі тон на матч – згодом він ще змарнував два виходи сам на сам з голкіпером . Причому другий раз таке трапилося буквально за 7 хвилин ! Не йшло в плані реалізації цього дня у Владислава. Втім не лише у нього. Ну раз не забиваєш – отримуєш у свої ворота! Класика! Гості не переймалися комплексами (як то «ми ж на виїзді») і втомою з дороги і розпочали не менш активно господарів! До того ж з самого початку багато свободи їм надавалося господарями. От на 9-й хвилині пустили Шкондіна справа, дали потім підібрати м’яча супернику біля штрафної, дали прострілити Дяченку зліва і забивав Макогон впритул! 0:1!

Відповідь від господарів прилетіла у вже у притаманному цьому сезону стилі – голами красенями з далекої відстані! Спочатку шедеврально забив зі штрафного Ян лісовий. Метрів з 25-ти м’яч поцілив у верхньому куті у штангу і під другу штангу влетів у сітку! Ну а на 39-й з такої ж відстані з гри зарядив Андрій Ткач! Між цими голами на полі ще було цікавих подій. Команди грали явно у так званий «відкритий футбол». У господарів згадав би моменти Лебедєва і Потапова. У гостей – Шкондіна. В заключні хвилини тайму команди продовжували обмінюватися випадами і моментами. І встигли таки ще раз забити, коли час практично вичерпаний був! Причому на стадіоні мабуть стовпи огорожі чули вказівку Олександра Єжаченка – «Не грати через свого голкіпера!». Перед цим в зіткненні Решетило отримав болючого удару під око і міг не відійти від цього. Стовпи можливо і чули, але дехто з гравців ні! М’яч відправили Володі, той виніс через центр і тут же отримали моментально контратаку. Там удар з гострого кута, рикошет і виймайте! 2:2!!!

Другий тайм господарі почали з того ж що і перший – тільки тепер змарнував вихід сам на сам Корнієнко. Поцілив у штангу! Таке враження, що Олександр весь запас вистріляв торік, коли став кращим бомбардиром першості області… Як реалізовувати футбольні буліти продемонстрував Євген Єжаченко (асистував Лебедєв). Спробу гостей тут же ще раз відігратися ліквідував Решетило – парирував удар Шкондіна. А ось на 63-й хвилині захист «УТК-« дав добити Макогону і той оформив хет-трик і знову зрівняв рахунок! Оце гойдалки а ще скільки грати! Навіть майнула думка – знову десяток голів в матчі буде? Майже набрали!

Досить швидко господарі знову вийшли вперед – Потапов реалізував черговий вихід сам на сам з воротарем! Наступний вихід таки буквально профукав О.Мельник. Потім згаданий третя спроба Лебедєва. Така ж… На 87-й хвилині чергова невдала спроба забити з того злощасного виходу сам на сам – знову Корнієнко поцілив у штангу! Але тут, на щастя господарів, першим був Олег Мельник і таки забив! 5:3. Господарі полегшено зітхнули. Але потім отямилися і вирішили відродити інтригу – дали пробити Безродному метрів з 15-ти. 5:4. Понервувалися всі, але рахунок вирішили більше не змінювати…
Було цікаво, драматично, видовищно і результативно. Такий собі пресловутий футбол «ви нам заб’єте скільки хочете а ми вам скільки треба…»

Футбол Уманщини від Ігоря Соболенка