Черкаські легкоатлети порадували вдалим виступом на чемпіонаті України

31 Серпня, 2020

У Луцьку завершився національний чемпіонат країни з легкої атлетики серед дорослих та молоді.

У загальнокомандному заліку черкащани були шостими серед 25 команд. У перший день змагань черкаські атлети вибороли 5 медалей (РЕЗУЛЬТАТИ ТУТ).  30 серпня до зальнокомандної медальної скарбнички наші земляки додали ще 6 нагород:

Безшийко Тетяна – 1 місце серед молоді та бронза  серед дорослих в бігу на 400 м з бар’єрами.  Вихованка обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної Школи олімпійського резерва м. Черкаси. Представляє спортивне товариство “Динамо”.

Голубович Ростислав – 2 місце в бігу на 400 м з бар’єрами з результатом 54 секунди 13 сотих секунди. Вихованець обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної Школи олімпійського резерва м. Черкаси Представляє спортивне товариство “Динамо”.

Нечипоренко Денис – 2 місце в бігу на 400 м з бар’єрами з результатом 50 секунд 88 сотих секунди. Вихованець Школи вищої спортивної майстерності м. Черкаси. Представляє спортивне товариство “Динамо”.

Кирилін Олексій – чемпіон України серед молоді та зайняв 2 місце серед дорослих в метанні диску з результатом 52 метрів 22 сантиметри. Вихованець обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву. Представляє товариство “Динамо”