Олег Кос: МСК “Дніпро” прагне набирати залікові пункти як вдома, так і на виїзді

21 Жовтня, 2021

Нападник МСК “Дніпро” Олег Кос відповів на питання пресслужби ПФЛ

Дубль 22-річного вихованця львівського футболу Олега Коса допоміг Дніпру перемогти з великим рахунком у гостях столичний Рубікон з рахунком 3:0. В інтерв’ю пресслужбі ПФЛ Олег поділився враженнями від матчу.

– Олеже, у цьому сезоні до гри з Рубіконом ти забив всього два голи і ось відзначився одразу дублем. Можна сказати, що знайшов свою команду?

– На кожного суперника налаштовуюся максимально. Немає різниці кому забивати… Головне – своєю грою та голами приносити користь команді.

– Ти мав багато ігрового простору у цій грі, вигравав верхові дуелі. Зазвичай суперник дає так грати у Другій лізі?

– Прохідних суперників не буває. Доводиться докладати максимуму зусиль у кожному протистоянні. Загалом, у Другій лізі кожен може перемогти кожного. Якщо когось закидати капелюхами, то результату не буде.

– Твоя команда вперше в цьому сезоні перемогла у грі, в якій ти вразив ворота суперників. Що відчуває гравець, тим більш форвард, коли його голи приносять перемогу?

– Завжди приємно забивати і приносити перемоги команді. Зроблю усе, щоб у наступних матчах грати ще краще. Така результативність надає мені впевненості на майбутнє.

– Команда набирає більше очок у гостях аніж вдома та більше забиває у гостях. Як вважаєш, з чим це пов’язано?

– Хочеться якомога швидше виправити цю статистику. Прагнемо набирати залікові пункти як дома, так і на виїзді. Завжди налаштовані радувати вболівальників грою та перемогами.

– У наступному турі Дніпро має грати із своїм географічним сусідом – ЛНЗ. Як команда налаштовується на черкаське дербі, якщо воно все ж відбудеться?

– Вже розпочали підготовку до матчу з ЛНЗ. Гра буде принциповою для обох колективів. Хочеться, щоб матч відбувся і ми все ж змогли подарувати вболівальникам справжнє свято футболу. Зробимо усе, що в наших силах.

БЛІЦ

  • Народився у селі Пісочна, Львівська область
  • Вихованець школи львівських Карпат
  • Перший тренер – Шумський Віталій Іванович
  • Улюблений гравець – Роберт Левандовський
  • Улюблена команда – Манчестер Сіті
  • Мрія у футболі? Прагну грати у Лізі чемпіонів і забивати у кожному матчі

Прсслужба ПФЛ