До дня заснування Черкас відбулось спецпогашення поштової марки «Героям Слава!»

18 Вересня, 2022

17 вересня відзначалася 736 річниця з Дня заснування міста Черкаси. У зв’язку з цинічною та жорстокою війною, яка триває в Україні, цього дня обмежилися офіційними урочистостями та без масових святкувань.

Цей день став для нас приводом втілити ще одну доброчинну справу — спецпогашення власної поштової марки «Героям Слава!».

На цій зображений мурал із військовим, який намальований на стіні ТРЦ «Любава». Над стінописом працювала творча група «Kailas-V» під керівництвом переселенки з Харкова Яни Волк.

Марка була випущена накладом 500 екземплярів. Комплект із марки, конверта та листівки можна буде придбати на КП МСК «Дніпро». Вартість – 300 грн. ( тел 0677757748)

Кошти, отримані від продажу цієї власної марки спрямують на створення спортивно-соціального та психологічного реабілітаційного центру для ветеранів війни.

Планується, що у центрі ветерани зможуть проходити спортивну і психологічну реабілітацію, готуватися до різноманітних змагань та ігор ветеранів. Ідея його створення належить міському голові Анатолію Бондаренку і директору КП «МСК «Дніпро» Юрію Гончарову.

Найближчим  часом марку можна буде придбати в одному з відділень  Черкаської філії АТ «Укрпошта», про що буде повідомлено додатково.