Студентський легкоатлетичний забіг на «Черкаси-Арені» присвятили захисникам України

20 Вересня, 2022

Ректор Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Олександр Черевко на своїй сторінці у Facebook поділився подробицями легкоатлетичного забігу до Міжнародного деня студентського спорту:

– Воїнам ЗСУ наші спортсмени нині посвячують усі свої здобутки. Багато з них, у тому числі наші викладачі й студенти, взяли зброю в руки і боронять Україну від російської агресії. Завдяки їм можливе і навчання, і розвиток студентського спорту.

Як голова відокремленого підрозділу Спортивної Студентської Спілки України привітав усіх та вручив Подяку Міністерства освіти і науки України тренеру Сергію Тутику, який підготував срібного призера Європейських університетських ігор Івана Осіяна. Разом із начальником Черкаського обласної філії Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ Антоніною Саприкіною згадали усіх, хто представляв Черкащину на цих змаганнях. Команди Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького, Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля,  Черкаського політехнічного фахового коледжу, Черкаського фахового коледжу технологій та бізнесу отримали дипломи про участь у легкоатлетичному забігу. Дякую обласній філії Комітету фізичного виховання та спорту МОН України та особисто Антоніні Саприкіній, директору багатофункціонального стадіону «Черкаси-Арена» Юрію Гончарову, керівнику відділення Національного олімпійського комітету України Івану Урсті, викладачам та директору ННІ фізичної культури, спорту та здоров’я ЧНУ Леоніду Нечипоренку за організацію забігу.

Слава студентському спорту! Слава Україні!