Продуктивна зустріч на базі МСК «Дніпро» з ветеранами війни фахівцями Черкаського обласного центру зайнятості

1 Березня, 2024

У ветеранів війни є шанс отримати грант, наприклад, у 1 000 000 грн на власну справу. Про те, як отримати кошти на можливу реалізацію задумів, розповіли фахівці Черкаського обласного центру зайнятості. Зустріч відбулась на базі муніципального спортивного клубу «Дніпро» (Черкаси),повідомляє пресслужба МСК «Дніпро» ЧМР.

Грант на створення або розвиток власного бізнесу мають право отримати учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни та члени їхніх сімей.

У присутніх було багато запитань до спеціалістів центру зайнятості. Зокрема, їх цікавила тема оподаткування, схеми розподілу коштів, можливості пільг.

Дехто з ветеранів вже задумався, щоб скористатися можливостями, які надає держава. Втім, щоб зважити усі «за» та «проти» у них буде ще тиждень. Тоді й відбудеться повторна зустріч із фахівцями.

МСК «Дніпро» вдячний за детальну консультацію для військових директору Черкаського обласного центру зайнятості Олександру Джурі; начальниці відділу, заступниці начальника управління реалізації політики зайнятості  Черкаського обласного центру зайнятості Аллі Баранцовій; керівниці  Агенції регіонального розвитку Ілоні Приходько.